CD Vet Arthro Green Junior met groenlipmossel voor optimale groei van skelet en gewrichten van jonge honden
Arthro Green Junior met groenlipmossel voor optimale groei van skelet en gewrichten van jonge honden €18,95

Arthro Green Junior met groenlipmossel voor optimale groei van skelet en gewrichten van jonge honden

€18,95
Niet op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

Arthro Green Junior met o.a. groenlipmossel en rozenbottel 

De groenlipmossel heeft een groene schelprand en komt alleen voor in Nieuw Zeeland in zeer zuivere wateren. De positieve werking van de groenlipmossel is aan het licht gekomen door de Maori bevolking aan de kust die o.a. leeft van de groenlipmossel en veel minder gewrichtsklachten ontwikkelde dan andere inheemse stammen.


Groenlipmossel bevat o.a. een uitgebreid scala aan Omega 3 vetzuren, zoals EPA, DHA, ALA, SDA, ETE en nog vele andere omega 3 vetzuren. Ook bevat het furaanvetzuren, glycosaminoglycanen zoals chondroitine en glucosamine en eiwitten.

 

Arthro Green Junior is speciaal gemaakt voor dieren in de groei doordat het bouwstenen bevat die een belangrijke bedragen leveren in de belangrijke periode van de groei van het jonge dier met name voor de gewrichten en het bewegingsapparaat. 

 

Rozenbottel, duindoornbessen en peterselie bevatten een hoog gehalte aan vitamine C, welke een belangrijke bijdrage levert ten aanzien van de verdeling van de groeihormonen in het lichaam van het jonge dier. Vitamine C is tevens belangrijk voor de biosynthese van het collageen en daarmee voor de stevigheid van botten en kraakbeen. 

 

Nieuw-Zeelandse groenlipmossel levert glycosamineglycanen welke een natuurlijk bestanddeel is van gewrichtsvloeistof en helpt voor een optimale smering en evenwichtige groei van de gewrichten en het skelet. 

 

Glycosaminoglycanen zijn lange ketens van disachariden en vormen een belangrijk bestanddeel van collageenrijke weefsels, zoals kraakbeen, tussenwervelschijven, luchtpijp, botten, bindweefsel, vaatwanden en van de synoviale vloeistof.  Bron-Wikipedia 

 

Arthro Green Junior bevat bijna 70% verteerbare eiwitten en een grote hoeveelheid aan vitaminen, sporenelementen, mineralen en aminozuren waaronder spirulina algen die voor een evenwichtige groei bij puppy's zorgen en vele positieve eigenschappen hebben, zoals ontgiften, veel vitaminen en mineralen bevatten die bovendien goed opgenomen worden, bevordert de spijsvertering, levert energie, positieve werking op de bloedsuikerspiegel.

 

Ginkgo extracten dragen bij aan een optimale bloeddoorstroming en derhalve op de prestaties van geheugen en leervermogen doordat er meer zuurstof in de hersenen komt en dus de hersenfunctie en concentratie vermogen toeneemt.  

 

Gebruik:

  • Honden < 10 kg  1/2-1 maatschep
    Honden  10-35 kg 1-2 maatschep  
  • Honden  >35 kg 2-3 maatschep 
  • Katten 1/2 maatschepje 

1 maatschep is ongeveer 1/2 gram 

Speciaal voor het skelet van pups en jonge honden in de groei

Samenstelling: 
Nieuw Zeelandse groenlipmossel 30%, ginkgo, druivenpit extract, peterselie, rozenbottel, paardestaart, spirulina en duindoorn bessen. 

 

Analyse: 
Ruw eiwit 27,5%,  ruw vet 6,3%, ruwe vezel 13,5%, ruwe as 10,8%, fosfor 0,43%, calcium 1,13%, natrium 0,48% 

Bevat veel vitamine C voor een evenwichtige groei


Bewaaradvies:
Koel en droog bewaren 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »