Thuis bezorging van vers vlees (KVV)

  • Geplaatst op
  • Door Bert Bouwland | Ozzles Dogfood
Thuis bezorging van vers vlees (KVV)

Ozzles Dogfood bezorgt nu ook het eigen merk Ozzlesfreshfood KVV (kant-en-klaar vers vlees) en Hunters Home KVV aan huis in heel Nederland met diepvriestransport. Lees gauw verder om te ontdekken hoe makkelijk het is om je vers vlees bestelling snel en eenvoudig te plaatsen en thuis bezorgt te krijgen!

Vers thuis bezorgt, makkelijk & snel! 

Ozzlesfreshfood is het huismerk KVV (kant-en-klaar vers vlees) van Ozzles Dogfood. Ozzlesfreshfood wordt sinds 2015 door ons geproduceerd en bestaat uit 11 verschillende, uiteenlopende mixen welke door ons in samenwerking met specialisten zijn samengesteld. 

Ozzlesfreshfood is betaalbaar & 1e klas kwaliteit vers vlees voor kat & hond! 

Vanaf 31 juli 2018 is Ozzlesfreshfood in heel Nederland verkrijgbaar en kan jouw hond ook genieten van deze (h)eerlijke KVV. Wil je trouwens meer lezen over Ozzlesfreshfood klik dan even op DEZE LINK en je leest er meer over. 

Thuis bezorging in heel Nederland! 

In onze productielocatie in Zuid Nederland worden de orders verzameld en naar het distributiecentrum gebracht. Vanuit hier worden de orders ingepland om te worden bezorgt volgens het postcode schema zoals je hieronder ziet. Het verzamelen van de orders, het transport en de opslag vind plaats onder geconditioneerde temperaturen en wordt streng bewaakt, dus de KVV vleesworsten blijven ten alle tijde diepgevroren, zodat er geen kwaliteitsverlies kan optreden. 

 

Welke vers producten kan ik bestellen? 

Je kunt uitsluitend de producten zoals ze vermeld staan in de rubriek VERS-BEZORGING bestellen om thuis te laten bezorgen. Bezorging aan huis kan dus alleen met ons eigen merk Ozzlesfreshfood en het merk Hunters Home en uitsluitend zoals ze vermeld staan in deze rubriek. Alle overige KVV merken die we in ons assortiment hebben, zoals Tammenga, Kiezebrink, KIVO, Degomeat en DARF kunnen niet bezorgt worden omdat deze in onze winkel- en opslaglocatie in Biddinghuizen liggen. Uiteraard mag je deze wel bestellen maar dan kunnen ze alleen opgehaald worden in Biddinghuizen, tijdens de openingstijden van de winkel of op andere tijden op afspraak.  

Tarieven van vers bezorging aan huis

Bezorging hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je minimaal 1 hele doos besteld. Een hele doos kan bestaan uit 1000 grams worsten, en weegt dan 16 kilogram. Je kunt ook 500 grams worsten bestellen, er gaan er 30 in een doos, dus maximaal 15 kg. Je mag ook een volle doos vullen met 15 x 500 grams worsten en 8 x 1000 grams worsten. dit is ook 1 volle doos.  

Bezorgtarieven:  1 halve doos is EUR 12,50  en vanaf 1 volle doos is het tarief EUR 5,95 per zending. Het bezorgtarief is per zending, dus of je nu 1, 2 of 3 dozen bestelt, het tarief blijft dan EUR 5,95. 

Ik ga een order plaatsen en wat dan? 

Als je een online order wilt plaatsen om te laten bezorgen kies je dus de gewenste vers vlees producten uit de rubriek VERS-BEZORGING  en je doorloopt alle stappen. Je kunt afrekenen als gast maar ook een account aanmaken, dit hoef je slechts eenmalig te doen en dit biedt als voordeel dat je altijd inzicht hebt in je orderhistorie en je heel makkelijk kunt zien wat je al eerder besteld hebt, deze kun je eenvoudig herhalen door 1 druk op de knop, je kunt facturen uitprinten, verlanglijstje maken etc. etc. 

Welke dag en hoe laat komen jullie bezorgen? 

In het grootste gedeelte van Nederland komen wij 2 x per week bezorgen volgens de postcodekaart.  Heb je geen voorkeur voor een bepaalde dag dan zullen wij de eerst mogelijke optie kiezen voor je. Heb je wel een voorkeur voor een bepaalde dag, vermeld deze dan erbij in het vak OPMERKINGEN bij de laatste stap in de winkelwagen. 

 

 

De avond voordat we je bestelling komen afleveren krijg je van onze diepvriestransporteur een e-mail met daarop het aflevertijdstip. Dit tijdstip is altijd een tijdsblok van 2 uur. Binnen deze 2 uur komen we je bestelling afgeven. Ontvang je geen email check dan even je spambox of de mail daarin terecht gekomen is. Zorg er s.v.p. wel voor dat er iemand thuis is, want we kunnen je bestelling niet zomaar ergens achter laten of ergens anders afgeven want het zijn natuurlijk wel diepvriesproducten en die moeten wel diepgevroren blijven om de versheid en de kwaliteit te kunnen blijven garanderen! 

Neem de proef op de som en verwen je hond ook eenvoudig en snel met de thuisbezorging van Ozzlesfreshfood KVV! 

 

 

Webwinkel Keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »