Eden

0
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Eden Holistic Pet Foods 

Eden holistic petfood is een Engels familiebedrijf ontstaan in 2011 op het platteland van Staffordshire. Het doel van Eden holistic petfood is het maken van voeding die een positieve bijdrage levert aan een optimale gezondheid en vitaliteit van honden. 

Holisme betekent dat er naar  het geheel gekeken wordt en niet naar de afzonderlijke onderdelen waarvan iets is opgebouwd. De kracht zit hem dus in het hele product als totaliteit. Het woord holisme komt van het Griekse 'holon', wat 'het geheel' betekent.

Bij Eden Holistic Petfood draait het om de ingrediënten! Eden wordt in Engeland gemaakt van Britse grondstoffen. Eden Petfood is samengesteld uit hoogwaardig vlees, vis en gevogelte aangevuld met groenten, fruit en extracten van planten. 

Eden holistic petfood bevat geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Granen of rijst worden ook niet gebruikt in het hondenvoer van Eden omdat die volgens hun holistische principe geen deel uitmaken van het natuurlijke voorouderlijke voedingspatroon van een hond of kat. 

Er worden extra kruiden en supplementen zoals chondroïtine, MSM en glucosamine toegevoegd met het doel om de gezondheid van het dier optimaal te ondersteunen.

De passie van Eden Holistic Petfood is het ondersteunen van de gezondheid van uw dier door middel van de best mogelijke voeding. Het streven is om huisdieren gezonder en gelukkiger te maken! 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »