PUUR PUUR Glucosamine  Extra
PUUR Glucosamine Extra €35,95

PUUR Glucosamine Extra

€35,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
Informatie

PUUR Glucosamine Extra | 250 GR  

Basis supplement met de ideale verhouding van ingrediënten om hond en kat soepel te houden.

Ondersteuning van gewrichten bij hond en kat. Zorgt voor soepele beweging.  Zeer geschikt voor oudere honden

 

Geschikt voor: Kat, Hond


Samenstelling:
 per 5 gram:
814 mg Glucosamine (als -sulfaat 2 KCl), 679 mg Methylsulfonylmethaan (MSM), 611 mg Chondroïtinesulfaat (bovine 90%), 342 mg Vitamine C (als Magnesiumascorbaat), 340 mg Magnesium (als -citraat en -ascorbaat) en 7 mg Vitamine B6 (Pyridoxine HCl).

Indicatie(s): 
Bouwstoffen voor een soepele beweging als basis supplement of bij de eerste tekenen van stijf- of stramheid.
PUUR Glucosamine hond/kat

Eigenschappen per ingrediënt: 
»Glucosamine- en Chondroïtinesulfaat zijn in dit product aanwezig als goed opneembare vorm en zijn belangrijk voor de regeneratie van gewrichtskraakbeen en de opbouw van bindweefsel. Het zijn de belangrijkste bouwstoffen voor de productie van kraakbeen en gewrichtsvloeistof, deze zorgen voor veerkracht en smering in de gewrichten, wat de beweging versoepelt. 
»Methylsulfonylmethaan (MSM) is een essentiële voedingsstof voor de gewrichten. Het zorgt voor de elasticiteit van kraakbeen, pezen en gewrichtskapsels. MSM is ook nodig voor de vorming van chondroïtinesulfaten, belangrijke bouwstenen van het kraakbeen. 
»Vitamine C in ontzuurde vorm is milder voor de maagwand en wordt beter opgenomen. Vitamine C heeft een anti-oxidatieve werking en is van groot belang bij de aanmaak van collageen. Hét belangrijkste bestanddeel van bindweefsel in pezen, banden en gewrichtskapsels. 
»Magnesium (als -citraat) is belangrijk voor een goede botkwaliteit en werkt spierontspannend. 
»Vitamine B3 oftewel niacine (nicotinezuur) heeft een anti-oxidatieve werking en is een belangrijk element voor de huid, spieren, zenuwen en het DNA. 
 
Bevat verder o.a. mangaan, koper en de kruiden boswellia serrata (wierrookboom), urtica dioica (grote brandnetel), salix alba (schietwilg) en ribus nigrem (zwarte bes)  
 
Dosering en toepassing: 
1 - 2 x daags rond > 25 kg  1 maatschep 
Hond 10-25 kg  3/4 maatschep 
Hond < 10 kg/ kat 1/2 maatschep 
 
Wanneer het dier weer soepel beweegt kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering, bijvoorbeeld 2-3 x per week toedienen. 
 
Beweging is zeer belangrijk voor soepele gewrichten. Vooral gecontroleerde beweging, zoals wandelen, fietsen (in draf) en zwemmen. Voorkom ongecontroleerde beweging en te zware belasting. Ook het laten springen en abrupte bewegingen zijn niet bevorderlijk voor de gewrichten, pezen, banden en spieren. Een te zwaar lichaamsgewicht is ook nadelig voor een goede gezondheid door de extra belasting van het lichaam. Tot slot is goede en gevarieerde voeding belangrijk voor een optimale gezondheid. 

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. 

Kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. 

Producent: NML health
Toelichting: Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »