PUUR PUUR Glucosamine
PUUR Glucosamine €5,95 €20,95

PUUR Glucosamine

€20,95 €5,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

PUUR Glucosamine | 100 / 300 GRAM

Basis supplement met de ideale verhouding van ingrediënten om hond en kat soepel te houden.

Ondersteuning van gewrichten bij hond en kat

 

Geschikt voor: Kat, Hond


Samenstelling:
 per 5 gram:
814 mg Glucosamine (als -sulfaat 2 KCl), 679 mg Methylsulfonylmethaan (MSM), 611 mg Chondroïtinesulfaat (bovine 90%), 342 mg Vitamine C (als Magnesiumascorbaat), 340 mg Magnesium (als -citraat en -ascorbaat) en 7 mg Vitamine B6 (Pyridoxine HCl).

Indicatie(s): 
Bouwstoffen voor een soepele beweging als basis supplement of bij de eerste tekenen van stijf- of stramheid.
PUUR Glucosamine hond/kat

Eigenschappen per ingrediënt: 
»Glucosamine- en Chondroïtinesulfaat zijn in dit product aanwezig als goed opneembare vorm en zijn belangrijk voor de regeneratie van gewrichtskraakbeen en de opbouw van bindweefsel. Het zijn de belangrijkste bouwstoffen voor de productie van kraakbeen en gewrichtsvloeistof, deze zorgen voor veerkracht en smering in de gewrichten, wat de beweging versoepelt. 
»Methylsulfonylmethaan (MSM) is een essentiële voedingsstof voor de gewrichten. Het zorgt voor de elasticiteit van kraakbeen, pezen en gewrichtskapsels. MSM is ook nodig voor de vorming van chondroïtinesulfaten, belangrijke bouwstenen van het kraakbeen. 
»Vitamine C in ontzuurde vorm is milder voor de maagwand en wordt beter opgenomen. Vitamine C heeft een anti-oxidatieve werking en is van groot belang bij de aanmaak van collageen. Hét belangrijkste bestanddeel van bindweefsel in pezen, banden en gewrichtskapsels. 
»Magnesium (als -citraat) is belangrijk voor een goede botkwaliteit en werkt spierontspannend. 
»Vitamine B6 is een belangrijke co-factor voor Magnesium. En heeft een positieve invloed op de energiehuishouding van de spieren en de conditie van slijmvliezen.  

Dosering en toepassing: 
1 - 2 x daags 
Hond > 25 kg  1 maatschep 
Hond 10-25 kg  ½ maatschep 
Hond < 10 kg/ kat ¼ maatschep 
1 maatschep bevat ongeveer 5 gram. 

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. 

Kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. 

Producent: NML health
Toelichting: Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »