KVV bezorgassortiment

In deze categorie tref je binnenkort de verse diepvries KVV producten aan van de merken Ozzlesfreshfood en Hunters Home die wij aan huis kunnen bezorgen via onze in diepvriesvervoer gespecialiseerde transporteur.
Lees meer

Wij bezorgen via geconditioneerd diepvriesvervoer ons eigen KVV (kant-en-klaar vers vlees) merk Ozzlesfreshfood en het merk Hunters Home in heel Nederland thuis. Het bezorgassortiment bestaat uit verschillende samengestelde of enkelvoudige vleesmixen. De verpakking is een halve doos bestaande uit 15 x 500 grams worsten of 8 x 1000 grams worsten of een hele doos bestaande uit 30 x 500 gram of 16 x 1000 grams rollen KVV. De minimumafname hoeveelheid is 1 volle doos

Bijna in heel Nederland kan er 2x per week afgeleverd worden. De levering vindt plaats in de week volgend op je bestelling. Dus bestel je deze week dan wordt er volgende week afgeleverd. Een week loopt van zaterdag tot en met vrijdag. 

Let op! Het is niet mogelijk om producten uit andere categorieën tegelijk mee te laten bezorgen!!

De distributie van diepvriesartikelen uit de categorie bezorging vind plaats vanuit een andere locatie in Nederland dan waar alle overige artikelen op voorraad zijn! 

Op onderstaande kaart van Nederland kan je de postcode indeling zien en op welke dagen er geleverd kan worden. Je ontvangt een dag van te voren een email met daarin de geschatte aflevertijd in een blok van 2 uur. Zorg er wel voor dat er dan iemand thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen omdat we deze niet onbeheerd achter kunnen laten bij je. Mocht er niemand thuis zijn dan nemen we de bestelling weer mee terug en kunnen we deze pas een volgende afleverronde weer aanbieden. Hier zijn echter wel opnieuw bezorgkosten mee gemoeid. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »