Geperste hondenbrokken welke niet vrij zijn van granen

2
Hondenbrokken die geperst zijn kunnen zonder granen en glutenvrij alsmede met granen geproduceerd worden. Als je een hond hebt met een allergie voor granen kun je beter een graanvrije variant kiezen.
Lees meer
Sorteren op:

Geperste hondenbrokken 

Droogvoer voor de hond is er in 2 verschillende soorten, waarbij een verschil gemaakt wordt in de bereidingswijzen. 

Brokken zijn er in geperste en krokante variant 

Hondenvoer in de vorm van droge brokken zijn ook graanvrij & glutenvrij te verkrijgen in diverse verschillende soorten en smaken. Voor pups zijn er brokjes en voor volwassen honden is er ook veel keuze in natuurlijke samenstellingen. 

Graanvrij, glutenvrij of met granen kiezen? 

Als je hond een allergie heeft waarbij hij geen tarwe of andere granen kan verdragen kun je beter kiezen voor een hondenbrok waarbij er geen granen zijn toegevoegd. De zetmeel component welke nodig is om een brokje te kunnen maken bestaat dan vaak uit erwten, zoete aardappel of een grassoort, zoals sorghum of amarant. 

Niet graanvrije brokken is goedkoper hondenvoer! 

Heb je een hond die prima -kleine hoeveelheden- granen kan verdragen, dan kun je uiteraard voor een reguliere geperste of krokante hondenbrok met granen kiezen. Als er naast het graan ook veel dierlijke eiwitten in de brok zitten en geen kunstmatige toevoegingen bevatten hoeft het geen probleem voor je hond te zijn. De reguliere hondenbrokken die granen bevatten zijn vaak een stuk goedkoper en als je dan de brok van je hond of en toe afwisselt kun je mooi voor het verschil eens een wat duurdere variant kopen om je hond te trakteren en te verwennen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »