Ozzles Dogfood in de media

Ozzles Dogfood haalt zo af en toe ook de media met de verkoop van natuurlijk en gezond hondenvoer en kattenvoer. Zo is er een artikel in de krant verschenen over de werkwijze van Ozzles Dogfood, een nieuwsitem op TV over de opening van de winkel en een interview op de radio over vers vlees als hondenvoer. 

Medio mei 2015 is er een reportage over Ozzles Dogfood in de krant verschenen. Hierin vertelt Bert hoe Ozzles Dogfood is ontstaan en wat zijn visie is op Natuurlijk Gezond Hondenvoer. Kijk HIER om het krantenartikel in het groot te lezen. Reportage Flevopost over Ozzles Dogfood


Vanwege de opening van de nieuwe winkel als aanvulling op de website van Ozzles Dogfood heeft Omroep Flevoland een kort nieuwsitem hier van gemaakt waarin Bert Bouwland ook geinterviewd werd omtrent zijn beweegredenen om een fysieke winkel te starten naast zijn webwinkel. Klik HIER voor het nieuwsitem.  


Zo is Bert van Ozzles Dogfood gevraagd voor een lokaal radio programma waarin dieren centraal staan om het een en ander te vertellen over vers vlees als hondenvoer. In het eerste uur van dit radioprogramma werd Bert van Ozzles Dogfood geinterviewd over vers hondenvoer, in het 2e uur was Martin Gaus aan het woord over opvoeding van honden. Het was erg leuk om dit eens mee te maken! 

De link naar dit radioprogramma vindt u binnenkort HIER.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »