Hormonen en gedrag kunnen de gemoedstoestand behoorlijk negatief beïnvloeden. Help je dier daarom!

18
Vooral (jonge) reuen maar ook teefjes kunnen tijdens de loopsheid behoorlijk last hebben van hun hormonen waardoor ze uit hun doen raken. Gedrag zoals angst of dementie kunnen middels natuurlijke producten verminderd worden.
Lees meer
Sorteren op:

Problemen met hormonen of gedrag? 

Het is heel vervelend voor zowel de baas als de hond als hij/zij last heeft van zijn/haar hormonen. Reuen kunnen helemaal van de leg zijn als er een loops teefje in de buurt is. Dit kan zich op allerlei manieren uiten bij de reu. Van het niet willen eten, onrustig zijn, willen uitbreken tot gejammer en gepiep. Teefjes kunnen heel lusteloos en zielig zijn en er soms gewoon ziek van zijn. Maar er is wel wat aan te doen om de symptomen wat te verminderen. 

Symptomen verminderen bij reu en loopse teef 

Door het inzetten van natuurlijke middelen kun je hond (of kat) enigszins helpen waardoor hij/zij zich wellicht wat beter gaat voelen en minder last heeft van de hormonale opspelingen. 

Angstgevoelens of ouderdomskwalen verminderen 

Huisdieren die bang zijn voor bijv. onweer of vuurwerk, dierenarts bezoek, hondenshows of voor andere spannende gebeurtenissen kunnen baat hebben bij rustgevende en kalmerende supplementen. Deze kunnen gedurende langere tijd gegeven worden om de scherpe randjes van de betreffende gebeurtenis af te halen. 

Bij honden die last hebben van ouderdomsverschijnselen zoals veel slapen,  onregelmatige nachtrust, staand staren, gedesoriënteerd zijn, afnemend cognitief vermogen en dementie klachten kan een choline product zeer verrassende resultaten bereiken. 

Cholodin helpt bij oudere honden en katten 

Een product wat bewezen een goede werking heeft bij oudere honden en katten met bovengenoemde ouderdomsverschijnselen is cholodin. Het helpt de klachten aanzienlijk te verminderen. Het is ook voor katten te gebruiken maar dan hoeft slechts de halve dosering gegeven te worden! Cholodin voor honden bevat geen taurine maar in hoogwaardig kattenvoer is dit aminozuur wel aanwezig. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »