Voor een hond of kat met een gezonde huid en een glanzende vacht!

24
De gezondheid van een dier is af te lezen aan de hand van de vacht. Is deze mooi glanzend, veerkrachtig, vol en stinkt deze niet dan is dat een goed teken. Met natuurlijke verzorgingsproducten kun je je hond of kat in een goede conditie houden!
Lees meer
Sorteren op:

Vacht en lichaamsverzorging van hond of kat 

Elk baasje wil natuurlijk een gezonde hond of kat hebben. Dat begint sowieso allereerst met goede voeding wat resulteert in een gezonde huid en stralende glanzende vacht. Maar soms kan het nodig zijn om de huid en vacht wat extra te ondersteunen om uiteenlopende redenen. 

Natuurlijke shampoos voor een glanzende vacht! 

Als je de vacht van je hond of kat wilt wassen kies dan in ieder geval altijd een speciale honden- of kattenshampoo. Deze zijn huidneutraal en tasten de natuurlijke beschermlaag van de huid niet aan. Ze zijn er in verschillende toepassingen voor pups en volwassen honden en voor een jeukende of geïrriteerde huid en vacht. Zorg er altijd voor dat je de ogen van je hond of kat goed beschermt en dat je de shampoo weer goed uitspoelt. In principe hoef je een gezonde huid en vacht niet al te vaak wassen omdat ze in principe een zelfreinigend vermogen hebben. 

Ogen, oren, voetjes en huid reinigen of beschermen

Ook voor de ogen, oren, voetkussentjes en voor de huid zijn er allerlei goede verantwoorde en natuurlijke producten die je kunt gebruiken voor reiniging en bescherming. Zo zijn er zachte doekjes voor het reinigen van de oren en ogen, een wax voor de voetzooltjes en olie en crime om de aangedane huid te behandelen of juist te beschermen tegen bijv. weersinvloeden of tegen ongedierte. 

Een gezonde hond zonder klachten is een blije hond! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »