Non food producten voor hond of kat

5
We hebben een kleine sortering van non-food producten die je voor je hond of kat kunt gebruiken en die wellicht interessant voor een huishouding met dieren kunnen zijn.
Lees meer
Sorteren op:

Praktische artikelen voor je hond ! 

Wanneer je een of meerdere honden in huis hebt is het wel zo hygiënisch om zijn / haar verblijfplaats goed te kunnen reinigen met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel. Onze bio reiniger is geschikt voor kennels, benches, kattenbakken maar ook gewoon voor de vloer in huis. Het bevat bacteriën die urinegeuren afbreken en er een frisse geur voor in de plaats geeft. Ideaal dus voor een fris en schone omgeving! 

Zachte ligplaats of snuffelspelletjes doen? 

Omdat je natuurlijk wilt dat je hond op een lekker zachte ondergrond ligt, kun je onze professionele vetbedden hiervoor gebruiken. Ze zijn lekker dik en dus erg zacht en de kou trekt er niet doorheen. Zeer geschikt voor in de bench, op de vloer, in de werpkist of zelfs in de auto of op alle andere plekken waar je wilt dat je hond gaat liggen. Ze zijn in kleinere stukken te knippen, uitwasbaar en heel lang te gebruiken mits goed behandelt. 

De snuffelmatten zijn ideaal voor honden die graag met hun neus werken of een blessure hebben waardoor ze minder goed mobiel zijn, maar toch vermaakt moeten worden. Snuffelen is ook intensief en kan een leuk tijdverdrijf zijn voor je hond. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »