Contact

Ozzles Dogfood is gevestigd in Biddinghuizen in Flevoland. We hebben een winkel in het centrum van Biddinghuizen tussen de AH en Lidl in, waar je eenvoudig (gratis) voor de deur kunt parkeren. Wij kunnen je in onze winkel in Biddinghuizen ontvangen -bij voorkeur op afspraak, ook eventueel 's avonds-  om je informatie te geven omtrent voeding voor je hond(en). In onze winkel kun je tijdens de openingstijden terecht om een keuze maken uit ons assortiment en/of je bestelling af te halen. Uiteraard staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden! 
 
Als je contact met ons wilt opnemen, kun je het contactformulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Je kunt ons ook eenvoudig via WhatsApp bereiken +31 (0)6-10531214


Klachtenregeling:
Mocht je om wat voor reden dan ook een klacht hebben dan raden we je aan om deze eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contactgegevens Ozzles Dogfood:

Winkel /afhaal locatie:  

  • Verlengde Baan 4
  • 8256 HB Biddinghuizen
  • Tel. 0321 - 332 332
  • Whatsapp 06 105 31 214
  • E-Mail: [email protected]

Winkel open op woensdag & zaterdag 10-14.00 uur / overige tijden & dagen op afspraak !

  • KVK   57888345
  • BTW   NL001594863B75


Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »