Contact

CORONA UPDATE: 

Samen met u en iedereen om ons heen bevinden wij ons in een wereldwijde situatie die we niet hadden kunnen voorspellen. Wij volgen de adviezen van de overheid ten aanzien van het coronavirus op.

Onze winkel is -zolang de overheid het toelaat- gewoon geopend op de vaste dagen en tijden met inachtneming van de volgende maatregelen 

» Bij binnenkomst handen ontsmetten met desinfectiespray 

» Hoesten / niezen in de elleboog 

» Niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel / Gelieve buiten te wachten

» houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar / ook van de verkoper 

» verzamel zo snel mogelijk de gewenste producten 

» uitsluitend PIN betalingen 

 

Ozzles Dogfood is gevestigd in Biddinghuizen in Flevoland. We hebben een winkel in het centrum van Biddinghuizen tussen de AH en Lidl in, waar je eenvoudig (gratis) voor de deur kunt parkeren. Wij kunnen je in onze winkel in Biddinghuizen ontvangen -bij voorkeur op afspraak, ook 's avonds-  om je informatie te geven omtrent voeding voor je hond(en). In onze winkel kun je tijdens de openingstijden terecht om een keuze maken uit ons assortiment en/of je bestelling af te halen. Uiteraard staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden!
 
Als je contact met ons wilt u opnemen, kun je het contactformulier hiernaast invullen. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur contact met je op te nemen.


Klachtenregeling:
Mocht je om wat voor reden dan ook een klacht hebben dan raden we je aan om deze eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Contactgegevens Ozzles Dogfood:

 

Winkel / afhaallocatie:   

  • Verlengde Baan 4
  • 8256 HB Biddinghuizen
  • Tel. 0321 - 332 332

 

Open op woensdag & zaterdag 10-14.00 uur /voedingsadvies op afspraak


E-mail: [email protected]


KVK   57888345 

BTW   NL129916754B02Neem contact op
* Verplichte velden
Webwinkel Keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »