Over ons

 Mijn naam is Bert Bouwland, ik woon in Dronten (Flevoland) en ben de oprichter van Ozzles Dogfood.     Zelf heb ik al mijn hele leven lang honden en sinds 15 jaar ook een kleinschalige kennel met Staffordshire Bull Terriërs onder de naam Ozzles Family. Voor mijn eigen honden en voor de pups die ik af en toe fok wil ik uitsluitend het   allerbeste.

Ozzles Dogfood is derhalve ontstaan uit een bovenmatige interesse in gezonde, goede en natuurlijke voeding voor honden.

Het ontstaan van Ozzles Dogfood 

Het bedrijf Ozzles Passion, waar Ozzles Dogfood onder valt, is vernoemd naar Binky, die met zijn dertien jaar de oudste hond van de kennel is. Binky heeft als bijnaam "Ozzle" wat zoveel als 'sullig of goedzak' betekent in onze ogen, omdat hij zo ozzelig of sullig kon kijken.............

Binky vertoonde enkele jaren geleden gezondheidsklachten. Na experimenten met ander hondenvoer (vers in plaats van droogvoer) en toevoegingen van natuurlijke supplementen werden opmerkelijke verbeteringen bereikt. Mijn interesse in voeding was hiermee gewekt. In eerste instantie werden er vanuit huis een aantal gebruikte producten aangeboden aan vrienden en bekenden. Feitelijk was hiermee Ozzles Dogfood geboren!

Ozzles Dogfood nu  

Na een korte tussenstap elders, met een kleine opslaglocatie, werd in mei 2014 een bedrijfspand in Dronten betrokken. Vervolgens werd in september 2014 de webshop gelanceerd, die in maart 2015 volledig is vernieuwd en in mei 2018 opnieuw volledig is aangepast. In 2017 werd ook de winkel uitgebreid en een grotere opslaglocatie in Biddinghuizen, niet ver van de winkel vandaan, betrokken. 

Winkel van Ozzles Dogfood in BiddinghuizenOok werd er in 2015 de stap gemaakt naar een fysieke winkel en afhaallocatie in Biddinghuizen. In de winkel was slechts een deel van het ruim 400 artikelen tellende assortiment verkrijgbaar. In 2017 werd het volledige winkelpand in Biddinghuizen ingericht als winkel en is nagenoeg het volledige assortiment van de webwinkel hier verkrijgbaar.

Het assortiment van Ozzles Dogfood bevat naast KVV (kant-en-klaar vers vlees) ook hondenbrokken, hondensnacks, trainers en beloningssnoepjes, supplementen en verzorgingsartikelen. Uiteraard zijn alle producten op natuurlijke basis! 

Klik HIER voor meer informatie zoals locatie en openingstijden van de winkel

Met de opening van de Ozzles Dogfood winkel in Biddinghuizen werd ook het eigen merk Ozzlesfreshfood KVV geïntroduceerd. Ozzlesfreshfood maakt verrassende mixen vers voer voor kat en hond voor betaalbare prijzen. Vers vlees voor kat en hond zonder kunstmatige toevoegingen, dus zoals de natuur het bedoeld heeft. In 2018 werd ook het eigen huismerk brokken geïntroduceerd en worden ook veel snacks en trainers onder eigen label aangeboden. 

De missie van Ozzles Dogfood

Wij bieden uitsluitend producten aan die een zo natuurlijk mogelijke oorsprong hebben. Onze producten zijn derhalve eerlijk en natuurzuiver en worden alleen in ons assortiment opgenomen als we er zelf volledig achter staan en we ze ook aan onze eigen honden geven. Producten waar we niet volledig achter staan zullen door ons dan ook niet verkocht worden!

Ervaringen met Ozzles Dogfood lees je bij Webwinkelkeur Ozzles Dogfood vindt het belangrijk om gezonde honden en blije baasjes als klant te hebben en te houden. Ervaringen over ons zijn te lezen op de pagina van Ozzles Dogfood bij Webwinkelkeur.


Wil je de ervaringen van andere klanten lezen?  klik HIER of op het logo!  


Met natuurlijk gezonde groet,
Bert Bouwland

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »