Voeding voor katten zoals brokjes, blikvoeding maar ook snoepjes en andere natuurlijke producten speciaal voor de poes

26
Voor volwassen katten, senior katten maar ook kittens heeft Ozzles Dogfood hoogwaardige vers vlees voeding, kattenbrokken en ook kattensnacks en snoepjes in het assortiment, maar ook supplementen en vlooienbanden en ecologische kattenbak vulling
Lees meer
Sorteren op:

Natuurlijke -vers- voeding voor katten 

Katten zijn echte carnivoren en prooidier jagers. Een kant-en-klaar vers vlees of vis menu benadert daarmee dus ook het meest het natuurlijke eetpatroon van katten.
Ozzles Dogfood heeft een uitgebreid assortiment met vers voer van diverse merken en in verschillende smaken. Alhoewel katten zeer kieskeurig kunnen zijn, zullen ze -indien groot gebracht met de nodige variatie in vers- graag afwisselend willen eten. Verse voeding bevat veel meer vocht dan droogvoer (kattenbrokken) en kan daarom veel gezondheidsklachten voorkomen omdat katten van nature niet veel vocht tot zich nemen.

Kattenbrokken en natvoer in blik

Niet iedereen zal vers aan zijn kat -willen- geven en daarom hebben we ook een assortiment met droogvoer voor katten alsmede smakelijke blikvoeding met veel vlees of vis! Van aantrekkelijk geprijsde brokken voor dagelijks gebruik of voor catteries tot premium kattenvoer van de allerbeste kwaliteit voor degene die alleen maar het allerbeste aan zijn kat of poes wil geven. 

Gezonde natuurlijke kattensnoepjes en kattensnacks 

Omdat je graag je kat of poes eens lekker wilt verwennen met een natuurlijk snoepje of snack hebben we ook graanvrije hypoallergene kattensnacks en kattensnoepjes in ons assortiment. De 100% puur natuur snoepjes en snacks zijn geschikt voor alle katten van jong tot oud en zijn verpakt in handige bakjes of zakjes die je goed kunt sluiten waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft! 

Natuurlijk de beste kattenbakvulling kopen? 

Voor de beste en volledig ecologische kattenbak korrel hebben wij een prima oplossing! Kattenbak vulling van geperste kokosnootvezels. Deze zijn lichtgewicht, volledig composteerbaar en absorberen 10x meer dan gewone kleikorrels. 

Lees hier ook het artikel over kattenvoeding in ons blog!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »