Producten voor een soepel bewegingsapparaat van hond en kat

17
Of je nu een oudere, jonge of een sportieve hond hebt, het is altijd aan te raden om het gehele bewegingsapparaat in goede conditie te houden om zodoende te zorgen voor soepele gewrichten, pezen, banden en spieren om klachten te voorkomen.
Lees meer
Sorteren op:

Ondersteun een soepele beweging 

Als je hond of kat last heeft van zijn gewrichten door ouderdom of omdat hij nog in de groei is dan kun je met de juiste natuurlijke ondersteunende producten zorgen voor verlichting van pijn en stramheid bij je dier. 

Preventief problemen met gewrichten voorkomen! 

Door regelmatig toediening van goede supplementen voor het bewegingsapparaat van je -opgroeiende- hond of kat kun je voorkomen dat je dier op latere leeftijd problemen met zijn gewrichten, pezen, banden of spieren krijgt. 

Helpt bij pups, jonge en oudere en sportieve honden! 

Wanneer je erg sportief bent samen met je hond waarbij er veel extra belasting is van zijn gewrichten, pezen, banden en spieren dan kun je deze ondersteunen met diverse supplementen om het gehele bewegingsapparaat te versterken waardoor je sportmaatje minder kans op blessures oploopt. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »