Bestellen & Retourneren

BESTELPROCES:
Je kunt bij ons gemakkelijk en snel je online bestelling plaatsen.

Het bestelproces bestaat uit 4 stappen:

1. Vul je gegevens in of login met je account. 
2. Kies de verzendmethode
3. Geef aan hoe je wenst te betalen
4. Je ontvangt een bevestiging als je alle stappen correct hebt doorlopen.

Als je een account aanmaakt, hoef je slechts eenmalig je gegevens in te vullen en kun je door in te loggen eenvoudig en nog sneller je bestelling afrekenen en je vorige bestellingen bekijken.

Al onze prijzen zijn vermeld inclusief BTW.

MOGELIJKHEDEN:
Er zijn meerdere mogelijkheden om je bestelling te ontvangen.

1. VERZENDING
Wij versturen met PostNL. Je ontvangt per mail een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Wij kunnen je pakket laten afleveren bij je thuis of op een ander adres.
Helaas is het niet mogelijk om diepvriesgoederen te verzenden.

2. BEZORGING
Wij bezorgen 2 diepvriesmerken KVV (kant-en-klaar vers vlees) namelijk Ozzlesfreshfood en Hunters Home door heel Nederland met geconditioneerd diepvriestransport. Meer info hierover vindt je op de pagina Bezorg info.

3. AFHALEN
Je kunt de bestelling uiteraard ook bij ons afhalen in onze winkel in Biddinghuizen of bij onze opslaglocatie in Biddinghuizen, afhankelijk van welke producten je besteld hebt. Indien de bestelling niet in de winkel afgehaald kan worden, nemen we contact met je op om een tijdstip af te spreken.

* AFHAALTIJDSTIPPEN:
We hanteren voor onze afhaallocatie in Biddinghuizen geen vaste afhaaltijden, want in overleg is er veel mogelijk! Om af te halen in de winkel kan je tijdens de openingstijden terecht, of ook op afspraak.
Je kunt ons altijd even bellen, mailen of een SMS/Whatsapp bericht sturen op 06-109 65 530


Onze WINKEL in Biddinghuizen

Verlengde Baan 4 
8256 HB Biddinghuizen
Tel. 0321 -332 332

Openingstijden winkel|Biddinghuizen
Woensdag   10.00 - 14.00 uur
Zaterdag     10.00 - 14.00 uur 

Onze OPSLAGLOCATIE in Biddinghuizen
Ploegschaar 64-66
8256 SM Biddinghuizen 
Tel. 0321 -332 332


VERZENDKOSTEN:

Bezorging via PostNL ORDERBEDRAG
EURO  
VERZEND
KOSTEN  
MAXIMUM 
GEWICHT 
PER 30 KG 
EXTRA  
NEDERLAND * 0-35 5,00 30 KG  5,00
NEDERLAND * 35-75 3,50 30 KG  3,50
BELGIE / DUITSLAND
BELGIE / DUITSLAND
0-35
 35 en meer
7,50
5,25 
30 KG 
 30 KG 
5,50
 5,25

 

* GRATIS VERZENDING:  (alleen in Nederland) VANAF 75 EURO (tot 30 kg! ) 


LEVERING: 
[via POSTNL] 
Indien je voor 15.00 uur bestelt en en je betaling is geslaagd dan versturen we dezelfde dag je pakket. Bestellingen die wij ontvangen op vrijdag na 15.00 uur worden door ons de eerst volgende werkdag aangeboden bij PostNL.  Zodra wij het pakket aangeboden hebben bij PostNL ontvang je een mail met daarin een track & trace code, zodat je de zending kunt volgen.  In de regel wordt je pakket de volgende dag bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan probeert de bezorger het de volgende dag weer of geeft het pakket af bij de buren, in beide gevallen ontvang je hiervan een bericht. 

RECLAMEREN:
Natuurlijk doen we altijd onze uiterste best om je bestelling correct af te handelen, maar helaas gaat er van onze kant ook wel eens wat mis. Wij vragen je echter om bij binnenkomst de order even te controleren en eventuele onjuistheden binnen 48 uur aan ons te melden, zodat we het alsnog voor je kunnen oplossen.

UITVERKOCHT:
Als artikelen onverhoopt uitverkocht zijn, dan streven we er naar om deze binnen enkele dagen weer te kunnen leveren. De geschatte levertijd staat bij de producten vermeld. 

HERROEPINGSRECHT: 
Je hebt het recht je bestelling* tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. 
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten van retourzending zijn voor je eigen rekening. Indien je slechts een deel van je order wilt retourneren zullen we uitsluitend de geretourneerde producten crediteren. De verzendkosten komen dan geheel voor je eigen rekening.  


*
Bederfelijke waren zoals diepvries- en vers producten alsmede producten met een T.H.T. datum (ten minste houdbaar tot) welke korter is dan 6 maanden na aflevering zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. 

Download hier het herroepingsrecht document
 
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product ongeopend en onbeschadigd met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@ozzlesdogfood.com
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Wij adviseren je ook altijd om de Algemene Voorwaarden goed door te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »