Bezorgen / Afhalen

BEZORGEN:

Wij zijn met ingang van 12 november 2018 (tijdelijk) gestopt met het bezorgen van ons eigen merk KVV (kant-en-klaar vers vlees) Ozzlesfreshfood en Hunters Home. Momenteel zijn we druk doende om een en ander aan te passen waardoor het mogelijk wordt om ons gehele assortiment KVV en BARF te kunnen laten bezorgen door heel Nederland vanuit onze eigen locatie in Biddinghuizen. Zodra dit weer mogelijk is zullen we de diepvries bezorgoptie weer toevoegen in de winkelwagen. 

 

AFHALEN:     

Het is uiteraard ook niet mogelijk om KVV & BARF (diepvriesproducten) te verzenden via PostNL. 
In Biddinghuizen kun je je bestelling afhalen in onze winkel, gedurende de openingstijden of op afspraak buiten de openingstijden om.  

Woont je in de omgeving of wil je liever zelf je bestelling op komen halen dan kan dat natuurlijk ook altijd! Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten! Geef in het bestelproces bij stap 2 [Verzend methode] even aan dat je de bestelling in Biddinghuizen wenst af te halen. Klik HIER voor meer informatie omtrent de openingstijden en afhaalmogelijkheden. 

Wij zijn eenvoudig bereikbaar in Biddinghuizen. Je kunt gratis parkeren voor de deur en pinnen is mogelijk in onze winkel.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »