Bezorgen / Afhalen

BEZORGEN (DIEPVRIES PRODUCTEN)

Wij bezorgen ons gehele diepvries assortiment KVV en BARF ook aan huis in geheel Nederland. Bezorging zal plaatsvinden door een externe bezorgdienst welke gespecialiseerd is in geconditioneerd vervoer. Dat houdt in dat je dus je bestelling diepvriesproducten diepgevroren op een temperatuur van - 18 C thuisbezorgd krijgt.  Klik HIER voor meer info over de bezorging van ons diepvriesassortiment.      

AFHALEN IN ONZE WINKEL  

In Biddinghuizen kun je je bestelling uiteraard ook afhalen in onze winkel, gedurende de openingstijden of op afspraak buiten de openingstijden om.  

Woon je in de omgeving of wil je liever zelf je bestelling op komen halen dan kan dat natuurlijk ook altijd! Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten! Geef in het bestelproces bij stap 2 [Verzendmethode] even aan dat je de bestelling in onze winkel wenst af te halen.
 
Klik HIER voor meer informatie omtrent de openingstijden en afhaalmogelijkheden. 

Wij zijn eenvoudig bereikbaar in Biddinghuizen. Je kunt gratis parkeren voor de deur en pinnen is mogelijk in onze winkel.Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »