Bezorgen / Afhalen

BEZORGEN:

Wij zijn met ingang van 12 november 2018 (tijdelijk) gestopt met het bezorgen van ons eigen merk KVV (kant-en-klaar vers vlees) Ozzlesfreshfood en Hunters Home. Momenteel zijn we druk doende om een en ander aan te passen waardoor het mogelijk wordt om ons gehele assortiment KVV en BARF te kunnen laten bezorgen door heel Nederland vanuit onze eigen locatie in Biddinghuizen. Zodra dit weer mogelijk is zullen we de diepvries bezorgoptie weer toevoegen in de winkelwagen. 

 

AFHALEN:

Het is uiteraard ook niet mogelijk om KVV & BARF (diepvriesproducten) te verzenden via PostNL. 
Deze kunnen afgehaald worden in Biddinghuizen (Flevoland) in onze winkel in het centrum of bij onze opslaglocatie op het bedrijventerrein. Afhankelijk van de bestelde producten is het afhalen in de winkel of bij de opslaglocatie. Indien het afhalen niet in de winkel kan plaatsvinden, nemen we contact met je op.  De openingstijden van de winkel staan hier vermeld, maar het is ook mogelijk om buiten de openingstijden op afspraak de bestelling op te halen. 

In Biddinghuizen kun je je bestelling afhalen in onze winkel, gedurende de openingstijden of op afspraak buiten de openingstijden om.  

Woont je in de omgeving of wil je liever zelf je bestelling op komen halen dan kan dat natuurlijk ook altijd! Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten! Geef in het bestelproces bij stap 2 [Verzend methode] even aan dat je de bestelling in Biddinghuizen wenst af te halen. Klik HIER voor meer informatie omtrent de openingstijden en afhaalmogelijkheden. 

Wij zijn eenvoudig bereikbaar op onze 2 locaties in Biddinghuizen. Je kunt op beide plaatsen gratis parkeren voor de deur en pinnen is mogelijk in onze winkel en bij onze opslaglocatie. Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »