Houdbaar voer met veel vlees en groente in blikken verpakt

8
Nat voer in blik kan handig zijn tijdens vakanties of op reis als je geen vers, zoals KVV aan je hond kan geven. Blikvoer bevat veel vlees, groenten en kruiden en is ook geschikt voor honden die kieskeurig zijn of moeilijk kunnen kauwen door een slecht ge
Lees meer
Sorteren op:

Natvoer in blik voor honden 

Veel mensen denken bij blikvoeding voor honden tegelijk aan slechte -supermarkt- kwaliteit voer waar amper vlees in zit. Maar gelukkig bestaat er ook een goede kwaliteit natvoer voor honden in blik. Een goede kwaliteit blikvoer moet vooral veel vlees bevatten aangevuld met groenten, kruiden en evt. fruit. 

Hondenvoer in blik is ook handig op vakantie! 

Ga je op vakantie en gaat de hond gezellig mee en geef je thuis bijvoorbeeld altijd vers (KVV of BARF) aan je hond en wil je hem op vakantie ook een prima natvoer voorzetten, dan zijn blikken met hondenvoer wellicht een oplossing. Ze zijn houdbaar buiten de koelkast en als ze aangebroken zijn dan moeten ze bewaard worden in de koelkast. 

Blikvoer is houdbaar buiten de koelkast! 

Je kunt natvoer ook aan je hond geven als hij bijvoorbeeld een kieskeurige eter is en zijn brokken niet wil eten, zodat je er een beetje natvoer doorheen kan mengen. Of voor (oudere) honden met een slecht gebit is het ook een uitkomst als ze alleen maar zacht voer kunnen eten omdat ze slecht kunnen kauwen. 

Geschikt voor kieskeurige eters of honden die niet goed kunnen kauwen! 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »