Gezondheid van je hond of kat

De gezondheid van hond & kat Iedereen wil natuurlijk graag een gezond huisdier hebben, of het nu een hond, kat, vogel of een ander dier is. Maar net zo als mensen hebben ook huisdieren te kampen met kwaaltjes, ziektes en aandoeningen. 


Op deze pagina komt u via de links bij artikelen die over gezondheid van honden & katten gaan.

(Voedsel)Allergie

Er blijken veel honden en katten te zijn die een of andere allergische reactie vertonen. Vaak wordt dit toegeschreven aan allergie voor bepaalde voedingstoffen, maar dit is echt niet altijd het geval. Via DEZE LINK leest u veel over allerlei soorten allergie, wat je er aan kan doen en over het toepassen van een eliminatiedieet. 

Teken & Vlooien 

Teken en vlooien en andere parasieten kunnen heel vervelende gevolgen hebben voor uw hond. Lees via DEZE LINK meer wat u er aan kan doen.  

Seizoensongemakken  

Hooikoorts, last van pollen, stuifmeel en andere irritaties zijn vaak seizoensgebonden en zijn erg vervelend voor uw hond.  Er kan wat aan gedaan worden door de juiste natuurlijke middelen in te zetten. HIER leest u er meer over.   


 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »