Over ons

Bert Bouwland van Ozzles Dogfood met de honden van Ozzles Family Mijn naam is Bert Bouwland, ik woon in Dronten (Flevoland) en ben de oprichter van Ozzles Dogfood. Zelf heb ik al mijn hele leven lang honden en sinds een jaar of tien ook een kleinschalige kennel.  Ozzles Dogfood is ontstaan uit een bovenmatige interesse in gezonde, goede en natuurlijke voeding voor honden.

Het ontstaan van Ozzles Dogfood 

Het bedrijf Ozzles Passion, waar Ozzles Dogfood onder valt, is vernoemd naar Binky, die met zijn dertien jaar de oudste hond van de kennel was. Binky heeft als bijnaam "Ozzle" wat zoveel als 'sullig of goedzak' betekend........Rust zacht Binky 15-05-2003 - 23-10-2016 

Binky vertoonde enkele jaren geleden gezondheidsklachten. Na experimenten met ander hondenvoer (vers in plaats van droogvoer) en toevoegingen van natuurlijke supplementen werden opmerkelijke verbeteringen bereikt. Mijn interesse in voeding was hiermee gewekt. In eerste instantie werden er vanuit huis een aantal gebruikte producten aangeboden aan vrienden en bekenden. Feitelijk was hiermee Ozzles Dogfood geboren!

Ozzles Dogfood nu  

Na een korte tussenstap elders, met een kleine opslaglocatie, werd in mei 2014 het huidige bedrijfspand in Dronten betrokken. Vervolgens werd in september 2014 de webshop gelanceerd, die in maart 2015 volledig is vernieuwd tot de huidige versie.

Winkel van Ozzles Dogfood in BiddinghuizenOok werd er in 2015 de stap gemaakt naar een fysieke winkel en afhaallocatie in Biddinghuizen. In de winkel is een deel van het ruim 400 artikelen tellende assortiment verkrijgbaar. Het assortiment van Ozzles Dogfood bevat naast kant-en-klaar vers vlees (KVV, vers vlees voor honden) ook hondenbrokken, hondensnacks, trainers en beloningssnoepjes, supplementen en verzorgingsartikelen. Uiteraard zijn alle producten op natuurlijke basis! Klik voor meer informatie zoals locatie en openingstijden op de afbeelding van de winkel


Met de opening van de Ozzles Dogfood winkel in Biddinghuizen werd ook het eigen merk Ozzlesfreshfood KVV geïntroduceerd. Ozzlesfreshfood maakt verrassende mixen vers voer voor kat en hond voor betaalbare prijzen. Vers vlees voor kat en hond zonder kunstmatige toevoegingen, dus zoals de natuur het bedoeld heeft. 

De missie van Ozzles Dogfood

Wij bieden uitsluitend producten aan die een zo natuurlijk mogelijke oorsprong hebben. Onze producten zijn derhalve eerlijk en natuurzuiver en worden alleen in ons assortiment opgenomen als we er zelf volledig achter staan en we ze ook aan onze eigen honden geven. Producten waar we niet volledig achter staan zullen door ons dan ook niet verkocht worden!

Ervaringen met Ozzles Dogfood lees je bij Webwinkelkeur Ozzles Dogfood vindt het belangrijk om gezonde honden en blije baasjes als klant te hebben en te houden. Ervaringen over ons zijn te lezen op de pagina van Ozzles Dogfood bij Webwinkelkeur.
Wil je de ervaringen van andere klanten lezen, klik dan op het logo van Webwinkelkeur.


Met natuurlijk gezonde groet,
Bert Bouwland 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »