Voeding voor hond en kat

Voeding voor hond en kat De basis van goede gezondheid is afwisselende voeding van hoogwaardige kwaliteit. Omdat er zo zoveel verschillende soorten hondenvoeding en kattenvoeding op de markt zijn, zullen we hier regelmatig artikelen publiceren die over allerlei soorten voeding gaan. 

 

KVV Gebruik 

Kant-en-klaar vers vlees is de afkorting van KVV. In dit kader wordt ook vaak de term BARF genoemd. In dit artikel staat uitgelegd wat het verschil tussen beiden is, hoe je KVV moet gebruiken en allerlei andere praktische zaken, zoals de hoeveelheid dit je moet geven en hoe je moet omschakelen.
Lees HIER het hele artikel.

Rauwe vleesvoeding als hondenvoer  

Er wordt veel gesproken over het voeren van rauw vers vlees aan honden en katten. Uiteraard zijn de meningen hier over verdeeld. Ozzles Dogfood is ontstaan uit de ervaringen die wij met het voeden van onze eigen honden binnen onze kennel hebben ondervonden. Wij zijn dan ook een voorstander van het vers voeren, dus rauw en zo onbewerkt mogelijk. Dat wil niet zeggen dat brokken dan per definitie niet goed zouden zijn, maar alles heeft zo zijn voordelen en nadelen.
 
In het artikel wat HIER gepubliceerd leest u meer over het voeren van rauwe vers hondenvoer.  
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »