De winkel van Ozzles Dogfood

Ozzles Dogfood winkel in Biddinghuizen  

De winkel van Ozzles Dogfood in Biddinghuizen

De winkel van Ozzles Dogfood in Biddinghuizen is gelegen tussen de AH en LidL in het centrum. Er is ruimschoots gratis parkeerplaats voor de deur! 

In onze winkel is het volledige assortiment van de website te verkrijgen! Dus dat wil zeggen alle KVV merken en varianten, het volledige natuurlijke snack assortiment, supplementen, verzorgingsartikelen en alle droogvoer bestaande uit hondenbrokken en kattenbrokken. Ook het non-food assortiment is te krijgen in onze winkel. Je kunt dus kiezen of je eenvoudig thuis vanachter je pc of je mobiel op onze website bestelt en ervoor kiest om het af te halen in de winkel of dat je het ter plekke uitzoekt. Uiteraard versturen we onze producten ook!

Voor meer info over diepvries levering (KVV/BARF) lees dan even HIER verder. Het KVV en vers voer assortiment voor honden

 

 

OPENINGSTIJDEN WINKEL:
Woensdag 10.00 - 14.00 uur
Zaterdag    10.00 - 14.00 uur

 

Overige dagen/tijden op afspraak geopend voor het afhalen van online bestellingen! Neem voor het maken van een afspraak bij voorkeur contact op via WhatsApp 06-105 31 214 

 


LOCATIE:

Verlengde Baan 4
8256 HB Biddinghuizen                                      

Tel. 0321-332 332 

Uitgebreid assortiment natuurlijke hondensnacks


BETAALMOGELIJKHEDEN: 

Als je via de website van Ozzlesdogfood bestelt kun je eenvoudig via IDEAL betalen. Mocht je aangeven dat je de bestelling in Biddinghuizen wilt komen afhalen dan kun je daar ook met PIN of Contant je bestelling voldoen. 
Contactloos pinnen kan bij ons!


Klik HIER voor het nieuwsitem van Omroep Flevoland over Ozzle's Dogfood.  

  


 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »