Een goede spijsvertering voorkomt maag- en darm problemen

17
Spijsverteringsklachten komen regelmatig voor en zijn erg hinderlijk voor de hond en voor de baas. Dit resulteert in een borrelende maag, slechte en onregelmatige ontlasting en andere ongemakken. Oudere honden kunnen soms last hebben van hun urinewegen.
Lees meer
Sorteren op:

Problemen met spijsvertering of urinewegen 

Regelmatig hebben honden last van hun spijsvertering. De maag en darmen zijn dan behoorlijk van streek waardoor de hond zich erg ongemakkelijk en lamlendig kan voelen. De maag is dan bijv. erg onrustig, borrelt en de ontlasting kan dan dun of onregelmatig zijn. 

Natuurlijke supplementen voor gezonde maag-darm werking

Er zijn diverse plantaardige en natuurlijke producten die voor een goede darmwerking kunnen zorgen. Door de darmflora, die uit miljarden bacteriën bestaat op de juiste manier te ondersteunen krijgen de goede bacteriën en enzymen de overhand waarmee de balans wordt hersteld en er weer rust in de het maag-darm kanaal kan ontstaan. Hierdoor zal de ontlasting verbeteren en de hond zich weer een stuk fitter gaan voelen. 

Oudere honden die last hebben van de urinewegen 

Meestal zijn het honden op een al wat oudere leeftijd die last krijgen van hun urinewegen. Ze moeten vaker plassen, steeds kleine plasjes doen en hebben pijn bij het plassen. Ondersteuning met specifieke kruiden preparaten of bijv. met cranberry concentraat kan de problemen sterk verminderen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »