Voer voor de hond welke langer houdbaar is en gemakkelijk is voor bijv. vakantie of dagelijks gebruik

17
Houdbare hondenvoeding kan naast droogvoer zoals brokken ook bestaan uit blikvoeding ook wel natvoer genoemd. Blikvoer is makkelijk mee te nemen tijdens vakantie of weekendjes weg. Gestoomde vleesworsten zijn ook houdbare voeding buiten de koelkast.
Lees meer
Sorteren op:

Houdbaar voer voor je hond

Ga je bijvoorbeeld eens een weekendje weg met je hond of langere tijd op vakantie en ben je niet gewend om je honden droogvoer in de vorm van hondenbrokken te geven maar geef je normaal thuis altijd vers vlees, zoals KVV of BARF dan kun je kiezen voor houdbaar natvoer of houdbare vleesworsten als je op stap gaat met je hond(en)! 

Natvoer in blik of gestoomde vleesworsten zijn houdbaar

Hondenvoer in blik is er in veel verschillende kwaliteiten en smaken. Wij kiezen voor de kwaliteit waarbij er veel vlees aangevuld met groentes in zitten en geen kunstmatige toevoegingen. Hierdoor voer je je hond op een verantwoorde manier met een goed natvoer, welke je -eenmaal aangebroken- in de koelkast moet bewaren, voor max. 48 uren. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »