Nieuws & wetenswaardigheden!

Op de pagina NIEUWS! vindt u informatie over o.a. nieuwe producten en merken die toegevoegd worden aan ons assortiment. Uiteraard staan wij volledig achter de producten die we aanbieden, omdat we ze ook zelf aan de honden van onze kennel Ozzle's Family geven.  Alle nieuw toegevoegde artikelen kunt u ook eenvoudig terug vinden op de homepage bij NIEUW

We zullen u via deze pagina ook op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen van Ozzles Dogfood en andere interessante wetenswaardigheden.

 

01-Jun-2018 
We hadden al een eigen huismerk brokken onder de naam Ozzlesdogfood in de smaken zalm en rund. Sinds vandaag hebben we er ook een volledig graanvrije variant bij op basis van kip, lam en zalm.  Het wordt uiteraard gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Zeer geschikt voor honden die niet of slecht granen en gluten kunnen verdragen. 
 
14-Mei-2018 
We hebben onze nieuwe webshop gelanceerd die sneller en gemakkelijker ook mobiele bestellingen kan verwerken. De zoekfunctie is ook sterk verbeterd. 
 
10-Feb-2018 
Geperste hondenbrokken met zalm of met rund zijn als huismerk toegevoegd aan ons assortiment. Het is een brok met veel hoogwaardige ingrediënten met veel gedroogd rundvlees en zalm, uiteraard zonder kunstmatige toevoegingen. Deze nieuwe huismerk brok is een waardevolle toevoeging aan ons assortiment en heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.  
 
21-Nov-2017 
We blijven altijd rondkijken naar nieuwe mooie producten die een aanvulling op ons assortiment met natuurlijk gezond hondenvoer kunnen zijn. Zo hebben we sinds kort de vegetarische snacks van het Ierse merk Soopa aan ons assortiment toegevoegd. Voor wie eens wat anders dan alleen vleessnacks aan zijn hond wil geven.  
 
19-Nov-2017 
De openingstijden van onze winkel tijdens de feestdagen (Kerst, Oud & Nieuw) zijn ook dit jaar weer aangepast. Zo zal onze winkel in Biddinghuizen van woensdag 20 december tot en met woensdag 3 januari gesloten.  Zie voor meer info ook onze pagina 'winkel
 
18-Sep-2017  
Onze assortiment KVV en BARF is uitgebreid met een nieuwe rubriek AFHAAL VOORDEEL
In deze rubriek tref je uitsluitend KVV en BARF aan welke per hele doos of verpakking wordt verkocht. De prijzen hiervan liggen daardoor een stuk lager dan wanneer je het per losse kilo of verpakking zou bestellen. Afhalen is mogelijk bij onze opslaglocatie tijdens de afhaaltijden of op afspraak. Klik hier om er meer over te lezen.
 
09-Aug-2017
We gaan een dozenvoordeel uur introduceren vanuit de nieuwe opslag- & distributielocatie op het bedrijventerrein in Biddinghuizen. Je kunt hier alle KVV en BARF producten met aanzienlijke korting per hele doos ophalen. Dit zijn alleen afhaalprijzen. Je kunt je bestelling plaatsen via de webshop in de nieuwe rubriek 'dozen voordeel' of je komt tijdens de afhaaluren langs om aan te geven wat je wilt hebben. Vanaf eind augustus is dit operationeel! Meer info volgt! 
 
01-Aug-2017 
De afhaal- en distributielocatie van Ozzles Dogfood in Dronten wordt verruild voor een -veel- grotere opslag- afhaal- en distributielocatie in Biddinghuizen, niet ver van de vernieuwde en vergrote winkel.  De nieuwe opslaglocatie is gelegen op het bedrijventerrein De Toekomst aan de Ploegschaar 64-66 te Biddinghuizen en op slechts 1 kilometer afstand gelegen van onze winkel. Op deze opslaglocatie zal hett mogelijk zijn om op vaste afhaaltijden van te voren geplaatste bestellingen en/of diepvriesproducten per hele doos te komen ophalen. 
 
01-Juni-2017 
De bezorging in de regio Dronten wordt aangepast, zo zullen we uitsluitend nog de 2e en 4e donderdag van de maand in de gemeente Dronten bezorgen en uitsluitend in combinatie met vers vlees of BARF.  Bestellingen zonder diepvries producten dienen afgehaald te worden in onze winkel in Biddinghuizen tijdens de openingstijden of eventueel op afspraak buiten de openingstijden om. 
  
01-April-2017 
In Biddinghuizen hadden we al sinds mei 2015 een kleine winkel om bestellingen af te halen en om een keuze te maken uit een deel van het assortiment. Per 1 April 2017 is het gehele assortiment hier voorradig, behalve grootverbruik KVV en een deel van het BARF assortiment.  In onze winkel zijn dus bijna 400 producten verkrijgbaar varierend van kant-en-klaar vers vlees (KVV) en BARF, droogvoer zoals hondenbrokken en kattenbrokken, blikvoeding, vleesworsten, hondensnacks, trainers, kauwartikelen, supplementen, kattenvoer en overige non-food producten en verzorgingsartikelen.  Kijk op deze pagina van de winkel voor meer informatie.  

02-Aug-2016 
Woon je in de omgeving van Rijsenhout? Dan kun je ook heel makkelijk je bestelling vers (KVV / BARF) bij ons plaatsen. Wij zijn elke 1e donderdag van de maand aan het begin van de avond op het adres Konnetlaantje 29 om daar bestellingen af te geven! Je kunt dus eenvoudig je KVV bestelling plaatsen via de website en het dan daar op komen halen. Je hoeft geen bezorgkosten te betalen! Uiteraard kan je je KVV bestelling combineren met alle andere producten in ons assortiment! 


30-Juli-2016
Sinds kort kan je ook je online bestelling afhalen in Heiloo in Noord Holland, omgeving Alkmaar. Ozzles Dogfood heeft daar een afhaallocatie geopend met een ruime keuze aan KVV en een deel van het snack en brokkenassortiment.  Ook supplementen en natuurlijke anti-vlooien middelen zijn daar verkrijgbaar. Je kan er ook voor advies over natuurlijke voeding en supplementen terecht. Kijk op de WINKEL pagina voor meer informatie. 


21-Juni-2016 

Op zaterdag 2 juli aanstaande is de winkel van Ozzles Dogfood in Biddinghuizen gesloten. Wij staan dan met een deel van ons assortiment op het Erkermederhondenstrand tijdens de Erkermederhondendag in Zeewolde.  Natuurlijk ben je van harte welkom met je hond(en), de toegang is gratis! 

20-Juni-2016  
Om een goed beeld te krijgen wie we zijn, en hoe Ozzles Dogfood ontstaan is kun je onze vernieuwde "Over Ons" pagina lezen. Hierin beschrijven we het onstaan van en het huidige Ozzles Dogfood, alsmede onze missie. 

3-Juni-2016 
Spaar het milieu, gebruik verpakkingen opnieuw! De nieuwe maatregel van het niet meer gratis verstrekken van plastic tasjes werkt heel goed! Veel klanten nemen hun eigen tas mee als ze naar de winkel komen. Sinds we echter de sticker 'reuse-reduce-recycle'  op de bewaardozen van de Ozzlesfreshfood KVV plakken bewaren onze klanten deze dozen ook voor hergebruik. Helemaal top!  Een beter milieu begint tenslotte bij ons zelf! 

9-Mei-2016
We hebben een artikel in ons nieuwsblog geplaatst over de natuurlijke manier van vlooien en teken bestrijden bij hond en kat. Lees hier het
artikel met welke producten je dat kan doen. 

6-Mei-2016 
De verpakking van de 
Ozzlesfreshfood KVV assortimentsdozen is gewijzigd, net als de inhoud. De nieuwe dozen zijn stevig en voorzien van een handig deksel en zijn gemaakt voor hergebruik. Vandaar dus de "reuse-reduce-recycle" sticker op de doos om hergebruik te bevorderen. De inhoud is van 12 kg naar 16 kg gegaan. 

2-Mei-2016 
Vlooien, teken, insecten en parasieten kunnen baas en hond of kat tot wanhoop drijven. Gelukkig zijn er uitstekende middelen om deze op een natuurlijke manier te bestrijden en te voorkomen. Wij hebben een uitgebreid assortiment anti-vlooien en teken producten o.a. van
Menforsan zoals  halsbanden, pipetjes, spray en shampoo. Laat het mooie weer maar komen! 

5-April-2016

Er zijn veel honden in Nederland die in meer of mindere mate last hebben van overgewicht. Dit kan voor grote problemen zorgen. In ons blog hebben we een artikel over
overgewicht bij honden geschreven en wat je er aan kan doen.

15-Feb-2016
We hebben nieuwe hondenbrokken aan ons assortiment toegevoegd.
Canis Purus Natuurlijk Koudgeperste brokken in meerdere smaken, met een hoog vleesaandeel, geen geurstoffen, kleurstfoffen of conserveermiddelen. Dit met passie gemaakt hondenvoer is volkomen graanvrij en glutenvrij en wordt zeer goed verteerd. Een uitstekende brok ook om te combineren met vers voer (KVV - kant-en-klaar vers vlees) 

31-Jan-2016
Vind je het leuk om een andere hondeneigenaar met een leuk en origineel kado te verrassen voor bijv. een verjaardag, als bedankje of zomaar? Wellicht is het Ozzles Dogfood
 cadeaukaartje dan een idee? Verkrijgbaar in 10 en 25 euro!  

01-Jan-2016
Vanwege de gestegen kosten (ingredienten, verpakking etc.) hebben we met ingang van 1 Januari 2016 de verkoopprijzen van Ozzlesfreshfood enigszins moeten aanpassen. Ondanks de gestegen prijs van de Ozzlesfreshfood worsten zijn we van mening dat we nog steeds eerste klas kwaliteit KVV voor betaalbare prijzen leveren. De 4 mixdozen Ozzlesfresfhood KVV genaamd Binky, Jzzyka, Sonique en Jolie bevatten 12 kg KVV in 4 soorten en zijn extra voordelig en je kan je hond er tegelijk extra gevarieerd mee voeden! Want ook voor honden geldt;  veel variatie in vers is gezond! 

20-Nov-2015 
Wil je weten wat er in onze laatste nieuwsbrief van dit jaar staat? Je kunt hem via
deze link ook online lezen! 

30-Okt-2015
 
Rogue Royalty kwaliteits halsbanden en riemen! De introductie van de halsbanden en riemen lijn hebben wij uitgesteld tot begin 2016!  Rogue Royalty Halsbanden, riemen en tuigen zijn voor honden en baasjes die echt voor kwaliteit en duurzame materialen willen gaan! 


28-Okt-2015

Vanaf heden is het ook mogelijk om -vooruitlopend op onze nieuwe afhaallocatie in Noord Holland welke begin 2016 opent- alvast kennis te maken met het assortiment van Ozzlesfreshfood. Op een tijdelijke locatie in Heiloo (omgeving Alkmaar) kunnen -op afspraak- alle kilograms verpakkingen KVV van Ozzlesfreshfood afgehaald worden. Bestellen kan eenvoudig via deze website.
 
26-Okt-2015
U kunt vanaf vandaag ook achteraf betalen in onze webshop. U ontvangt eerst uw bestelde producten en pas later ontvangt u de rekening. Billink verzorgt deze achteraf betaling namens Ozzlesdogfood. 

11-Okt-2015

Vandaag is de nieuwe website van Ozzlesfreshfood online gegaan. Ozzlesfreshfood KVV is ons eigen huismerk, wat staat voor uitstekende, betaalbare kwaliteit met verrassende mixen, zonder toevoegingen. Puur hondenvoer zoals de natuur het bedoeld heeft.  www.ozzlesfreshfood.com 

23-Sep-2015
Het assortiment mixdozen met KVV van Ozzlesfreshfood is sinds vandaag verder uitgebreid. We hebben nu 4 mixdozen met elk 12 kg KVV van Ozzlesfreshfood in het assortiment. Nieuw zijn de variatiedozen Jolie en Sonique. In beiden zitten 4 verschillende mixen in, van elk 3 kg. Dus 12 kg in totaal. Ook de mixdozen Binky en Jzzyka die al langer bestonden zijn gewijzigd in samenstelling. Beiden bevatten nu 4 verschillende worsten, van elk 3 in een doos. Zo kunt u lekker varieren, want veel variatie in vers is gezond! 

03-Sep-2015
Wij staan zondag 6 september op het HSVD Hondenfestival van de Hondensportvereniging in Dronten. Wij doneren een deel van onze omzet voor de nieuwe locatie, waar veel geld voor nodig is. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en er zijn kraampjes aanwezig.

28-Aug-2015
We hebben weer 2 nieuwe KVV vers vlees mixen toegevoegd aan ons assortiment. Deze 2 mixen zijn van ons eigen KVV merk Ozzlesfresfhood. De gevogeltemix bestaat uit kalkoen, gans en eend (dus géén kip) en de Red-Meatmix bestaat uit roodvlees soorten, paard, lam en rund. Beiden verkrijgbaar in 1000 grams worsten en kosten 3,45 per kg. Lees op deze pagina meer over Ozzlesfreshfood  

08-Juli-2015 
Binnenkort voegen wij ook de snuffelmat toe aan ons assortiment. Een mooi stukje hersenwerk voor uw hond. Leuk voor alle honden om te doen, en zeker voor oudere honden, honden met een blessure of pups, die niet zo ver -meer- kunnen of mogen wandelen. Met de snuffelmat moet u hond zijn neus intens gebruiken wat een voldaan en moe gevoel geeft. En zijn inspanningen worden beloond met iets lekkers wat hij in de snuffelmat aantreft.  


04-Juli-2015 Ozzles Dogfood op het Erkemederstrand in Zeewolde op de Erkermederhondendag
 Hoewel vanwege de hitte de activiteiten voor alle honden waren afgelast op de Erkermederhondendag op het Erkermederstrand in Zeewolde waren wij er toch met onze stand aanwezig. Het was een gezellige dag met een heerlijk briesje en veel enthousiaste hondenbezitters waar we mee gesproken hebben! 

22-Juni-2015 
De 2e nieuwsbrief van Ozzlesdogfood is verschenen. Als u die wilt lezen, dan kunt u dat HIER online doen. Wilt u ook op de hoogte blijven, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. 

16-Juni-2015 
Pups zijn heel leuk, maar ze moeten ook goed eten en verantwoord opgroeien. In ons nieuwsblog hebben we daar een heel artikel over geschreven, omdat we veel vragen krijgen over wat je nu het beste aan je pup kunt geven als voeding en eventuele supplementen of toevoegingen. Omdat we zelf jarenlange positieve ervaringen hebben met de pups die in onze kennel geboren worden hebben we daar een artikel over geschreven. Klik HIER om het artikel over voeding voor pups te lezen. 


28-Mei-2015 
Ozzlesfreshfood is het eigen huismerk KVV van Ozzlesdogfood. We hebben het assortiment uitgebreidt met nieuwe mixen KVV waaronder een speciaal voor honden met voedselallergie, omdat deze vaak goed reageren op konijn, paard en geit.  De nieuwe mixen zijn konijn-paard-geit en konijn-eend-zalm met extra runderhart toegevoegd, dus ook uitermate geschikt voor katten. Er is nog een mix toegevoegd die bestaat uit kip en eendagskuikens, en is ook een ware lekkernij voor katten! Op de Ozzlesfreshfood pagina leest u meer over ons eigen merk KVV.  Puur hondenvoer zoals de natuur het bedoelt heeft! 


15-Mei-2015 
Binnen afzienbare tijd nemen wij ook KIVO KVV mixen voor hond en kat op in ons assortiment. KIVO Petfood is aantrekkelijk geprijsd en levert een goede kwaliteit KVV voor hond en kat. Wij vinden het belangrijk dat u uit een ruim en zorgvuldig door ons geselecteerd assortiment KVV kunt kiezen. Want veel variatie in vers is gezond voor kat en hond!  Wordt vervolgt dus! 


13-Mei-2015 
Van Petsfish 'specialist in visproducten voor hond en kat' hebben we 2 nieuwe KVV mixen toegevoegd aan het assortiment.  Petsfish 100% Makreel en Petsfish 100% haring KVV. Zonder toevoegingen en dus puur vis als honden- of kattenvoer! Van Nederlandse bodem afkomstig uit de bakermat van de verse vis, namelijk Urk! 


10-Mei-2015 
We hebben vandaag in ons nieuwsblog een uitgebreid artikel geplaatst over allergie bij hond en kat. Vooral over voedselallergie wordt tegenwoordig veel gesproken en er lijken steeds meer honden en katten last van te hebben. Maar met de juiste manier van voeden en ondersteuning kan er wat aan gedaan worden! Want altijd maar jeuk hebben is voor kat of hond echt niet leuk!  


27-April-2015

Uiteraard heeft Ozzles Dogfood een pagina op Facebook. Maar sinds vandaag kunt u ook via de speciale Facebookshop bij Ozzles Dogfood winkelen, zonder Facebook te verlaten. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? 


21-April-2015 

We hebben vandaag onze maandelijkse nieuwsbrief verstuurd. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten en ontwikkelingen en speciaal voor nieuwsbrief abonnees, de geselecteerde aanbiedingen ontvangen?  Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Dit kunt u eenvoudig via de homepage doen, of bij een bestelling aanvinken dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Klik hier om de nieuwsbrief van april te lezen! 


11-April-2015 
Ozzles Dogfood heeft een fysieke winkel geopend in het centrum van Biddinghuizen. Hier kunt u ter plekke uit een groot deel van ons assortiment kiezen en direct meenemen. Uiteraard kunt u ook via de website bestellen en het komen afhalen in de winkel gedurende de openingstijden.  


31-Maart-2015
 
We hebben ons eigen huismerk KVV geintroduceerd onder de naam Ozzlesfreshfood. Betaalbare kwaliteit KVV voor hond en kat. Op de pagina Ozzlesfreshfood leest u er meer over.


09-Maart-2015
Onze nieuwe webwinkel is gelanceerd!  De vorige webshop voldeed na de introductie medio 2014 al niet meer aan onze verwachtingen. We hopen u er nog meer winkelgemak mee te kunnen bieden. Heeft u suggesties of loopt u tegen iets aan, aarzel niet om ons dit te laten weten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »