Vis is gezond, ook voor kat & hond!

Vis is gezond, ook voor kat & hond!

Wanneer je een hond of kat hebt zal je er graag alles aan willen doen om het beestje een zo rijk mogelijk leven te geven. Eén van de belangrijkste onderdelen van het leven van een huisdier bestaat uit de voeding die hij of zij krijgt voorgeschoteld. Naast het reguliere voer die een gezonde basis moet vormen voor je trouwe viervoeter kan het interessant zijn om een leuk extraatje voor te schotelen. Het hoeft daarbij ook niet altijd om een gerecht met vlees te gaan, in tegendeel. Wat zou je er bijvoorbeeld van denken om je hond of kat een gezond gerechtje op basis van vis aan te bieden? Vis staat er om bekend bijzonder gezond te zijn waardoor het ongetwijfeld een meerwaarde zal betekenen voor je huisdier. Ben je ook op zoek naar lekkere en verse gerechtjes met vis voor je hond of kat? In dat geval ben je hier bij Ozzles Dogfood beslist aan het juiste adres!

Ruim aanbod aan de lekkerste visproducten

Als mensen houden we allemaal van tijd tot tijd wel van een heerlijk stukje vis. Ze vormt een welkome afwisseling tussen het vele (ongezonde) vlees. Dit is voor huisdieren eigenlijk niet anders. Het is algemeen bekend dat er aan vis tal van interessante gezondheidsvoordelen verbonden zijn. Deze kunnen een meerwaarde betekenen voor jouw eigen leven, maar ook dat van je trouwe viervoeter. Omdat we hier bij Ozzles Dogfood vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor onze geliefde huisdieren hebben we er voor gekozen om een zeer ruim aanbod aan de lekkerste visproducten aan te bieden. Wat bijvoorbeeld te denken van onze snacks met vis? De volvette zalmhuid in stukjes is bijvoorbeeld een absolute aanrader evenals de zalm staafjes die uitnodigen om aan te knabbelen en de speciale Fish Bites voor puppies. Voor welke van deze verschillende snacks je ook kiest, je huisdier zal ze ongetwijfeld weten te waarderen!


Voordelen van vis in dierenvoeding

Het is algemeen bekend dat vis erg gezond is. Dit geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor met name honden en katten. Zo bevatten alle vissoorten onder andere eiwitten met essentiële aminozuren. Deze aminozuren hebben een bewezen gunstige impact op de ontwikkeling van lichaamsweefsels. Voor het inslaan van aminozuren zijn bovendien zowel mensen als katten en honden aangewezen op de voeding. Het lichaam kan ze namelijk zelf niet aanmaken. Daarnaast bevatten alle vissoorten meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze zorgen voor een permanente verlaging van het vetgehalte in het bloed wat eveneens (vooral op latere leeftijd) een bijzonder gezondheidsvoordeel blijkt te zijn.


Ook verse visproducten verkrijgbaar

Bovenstaande snacks zijn natuurlijk erg leuk en je hond en kat zullen ze ongetwijfeld erg lekker vinden, maar het kan uiteraard altijd nog gezonder. In het aanbod hier bij Ozzles Dogfood zijn dan ook verschillende producten terug te vinden die echt verse vis bevatten. Bovendien beschikken wij over ons eigen merk, namelijk Ozzlesfreshfood. Onder dit merk worden verschillende heerlijke gerechten voor huisdieren gemaakt waaronder ook de verse KVV. Dit is kant-en-klaar vers vlees die door ieder huisdier meer dan gewaardeerd wordt! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ben je op zoek naar een goede aanvulling op de reguliere voeding van je hond of kat en wil je hem of haar graag van de nodige diversiteit voorzien? In dat geval is het beslist een aanrader om de lekkere, verse voeding (met vis) uit het aanbod hier bij Ozzles Dogfood in huis te halen!


Bestel nu de lekkerste visproducten voor hond en kat!

Ben je overtuigd van de unieke voordelen die zijn verbonden aan visproducten voor honden en katten? Zou je graag ook één van onze heerlijke producten met vis in huis willen halen voor jouw trouwe viervoeter? Dat kan! Hier bij Ozzles Dogfood bieden we onze klanten de mogelijkheid om een keuze te maken uit een zeer ruim aanbod aan producten waar verschillende soorten vis in zijn verwerkt. Dat is echter niet alles, want naast de ruime keuze ben je ook nog eens verzekerd van de best mogelijke prijs! Twijfel dan ook geen moment langer, biedt je huisdier die afwisseling waar het naar op zoek is door één van de heerlijke visproducten voor honden en katten in huis te halen hier bij Ozzles Dogfood!

Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »