Ozzles Dogfood blog met nieuws en informatie over voeding en gezondheid voor hond en kat!

Voeding van pup

Voeding van pup Als u sinds kort een pup in huis heeft of er binnenkort een mag verwelkomen dan komt er veel op u af. Want zo'n lief klein bolletje met een hoog aai gehalte heeft wel de juiste verzorging nodig om uit te groeien tot een goede gezonde hond. Aan u de schone taak om dat juist te begeleiden want per slot van rekening is uw hond afhankelijk van u. Een goede gezondheid begint aan de basis! Uw hond zal uw dankbaar zijn.

Kattenvoeding

Kattenvoeding Eten vormt de basis van gezondheid. In dit artikel worden de basisbeginselen van kattenvoeding uitgelegd alsmede waarom katten die vers of blikvoer eten een veel grotere kans op een optimale gezondheid hebben dan wanneer ze droge brokken te eten krijgen. Even nadenken over wat je je kat(ten) voert, kan op termijn voordelen opleveren en kan waarschijnlijk helpen om ernstige, pijnlijke, levensbedreigende en kostbare ziekten te voorkomen.

Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »