Ozzles Dogfood blog met nieuws en informatie over voeding en gezondheid voor hond en kat!

Vlooien en teken op natuurlijke manier voorkomen

Vlooien en teken op natuurlijke manier voorkomen Honden en katten kunnen veel last hebben van vlooien, teken en andere insecten. Ozzles Dogfood heeft echter uitstekende middelen op natuurlijke basis om vlooien en teken te bestrijden en ter voorkoming dat ze je hond of kat besmetten. Van de chemische middelen kunnen sommige honden huid- of andere irritaties krijgen en dan is natuurlijke bestrijding en preventie een beter alternatief voor de gezondheid van hond of kat!

Teken? Natuurlijk weg ermee!

Teken? Natuurlijk weg ermee! Teken lijken op kleine platte spinnetjes. Ze kunnen ongemerkt mens en dier als gastheer gebruiken om zich te voeden met bloed. Dit kan vervelende gevolgen hebben zoals de ziekte van Lyme bij mensen. Bescherm daarom ook je hond en kat goed met bijvoorbeeld de natuurlijke producten van Menforsan of een van de andere natuurlijke beschermingsmiddelen tegen vlooien en teken!

Overgewicht bij honden; een zwaar probleem!

Overgewicht bij honden; een zwaar probleem! Ook in Nederland lopen er veel honden rond die overgewicht hebben, wat serieuze gezondheidsproblemen op allerlei gebieden kan veroorzaken. Er zijn veel verschillende oorzaken van overgewicht bij honden, ook wel obesitas genoemd. Echter met de juiste aanpak is overgewicht goed te bestrijden wat de gezondheid en conditie van de hond goed zal doen. Dus heb je een hond die wellicht te zwaar is, lees dan gauw verder. Natuurlijk wil je ook dat je trouwe viervoeter een lang en gezond leven leidt, maar met overgewicht is de kans op uiteenlopende kwalen aanwezig. Wij van Ozzles Dogfood kunnen je in ieder geval helpen om je te zware hond op verantwoorde wijze af te laten vallen.

Diarree en spijsverteringsproblemen bij honden

Diarree en spijsverteringsproblemen bij honden Iedere hondenbezitter kent de vervelende gevolgen als zijn hond problemen heeft met zijn maag of darmen. Dunne ontlasting, diarree, borrelende maag, braken, regelmatig overgeven etcetera kunnen er voor zorgen dat de hond zich erg ziek gaat voelen. Iedereen wil toch graag dat zijn hond gezond is en lekker in zijn vel zit. Dus je gaat ook niet elke keer als je hond diarree heeft naar de dierenarts want je hoopt dat het wel weer snel over zal zijn. Ozzles Dogfood heeft verschillende producten op natuurlijke basis die in iedere 'hondenapotheek' thuis horen waarmee de klachten meestal binnen enkele dagen weer over zijn. Lees daarom gauw verder!

Voeding van pup

Voeding van pup Als u sinds kort een pup in huis heeft of er binnenkort een mag verwelkomen dan komt er veel op u af. Want zo'n lief klein bolletje met een hoog aai gehalte heeft wel de juiste verzorging nodig om uit te groeien tot een goede gezonde hond. Aan u de schone taak om dat juist te begeleiden want per slot van rekening is uw hond afhankelijk van u. Een goede gezondheid begint aan de basis! Uw hond zal uw dankbaar zijn.

Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »