KVV in grootverbruik verpakkingen, ideaal voor kennels

6
De grootverbruik verpakkingen van Tammenga zijn ideaal voor bijvoorbeeld kennels of als je meerdere honden hebt. Ze zijn verpakt in dozen van 5 kg bestaande uit 4 x 1250 grams blokken en niet meer individueel verpakt.
Lees meer
Sorteren op:

De grootverbruik verpakkingen van Tammenga zijn in verschillende smaken te krijgen. Ze zijn verpakt in hygiënische witte kartonnen doosjes van 5 kg per stuk. In elke doos zitten 4 blokken van 1,25 kg vlees, welke niet meer individueel verpakt zijn, dus je kunt ze er zo uithalen om te ontdooien. Deze manier van verpakken scheelt ook weer aanzienlijk in verpakkingsmateriaal, dus beter voor het milieu! 

De mixen van Tammenga zijn grover gemalen wat mogelijk is omdat ze niet als worst verpakt worden, dus de maling kan grover blijven. Hierdoor ontstaat er ook minder vleessappen. Deze verpakkingen zijn handig als je meerdere honden hebt of bijv. een grote hond die 1 zo'n blok van 1,25 kg in 2 dagen op kan eten. 

De mixen bestaan uit 70% spiervlees, 15% organen en 15% gemalen vleesbotten of karkas en zijn door hun samenstelling dus als compleet te beschouwen. 

We hebben de mixen niet standaard in de winkel liggen, dus wil je ze komen afhalen dan zal je ze van te voren online moeten bestellen via onze webshop, waarna ze bezorgd of afgehaald kunnen worden. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »