Producten voor een huid met wondjes of irritaties

12
Als je een hond een wondje heeft of een geïrriteerde en aangedane huid door insecten, parasieten of een ongeval dan hebben we diverse natuurlijke producten die helpen de aangedane plek te herstellen!
Lees meer
Sorteren op:

Verzorging van wondjes & huid irritaties 

Je herkent het vast wel dat je hond lekker heeft ravotten en dat hij plotseling een verwonding of andere geïrriteerde plek op zijn huid heeft. Het is daarom raadzaam om altijd een zalfje of crème bij de hand te hebben die je kunt gebruiken om de wond of irritatie bij je hond of kat te verzorgen. 

Natuurlijke zalf of crème voor wond behandeling 

Er zijn verschillende soorten zalf, crème, balsem of spray te verkrijgen om ervoor te zorgen dat je de aangedane plek op de huid van je hond of kat goed kunt behandelen. 

Honing en calendula zijn veelgebruikt bij huidverwondingen 

Als je ervoor zorgt dat je altijd een zalfje, crème, balsem of spray in huis hebt dan kun je direct optreden als je hond of kat wat mankeert! Want natuurlijk wil je dat je geliefde huisdier zo snel mogelijk weer de oude is! 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »