Hoe groter de weerstand hoe gezonder je hond of kat!

17
De gezondheid van je hond of kat valt of staat met zijn weerstand, hoe beter deze is, hoe gezonder je huisdier! Een goede weerstand zorgt ervoor dat je dier niet of minder vaak ziek is en minder vatbaar is voor invloeden van buitenaf.
Lees meer
Sorteren op:

Gezondheid begint bij een goede weerstand! 

De gezondheid van een hond of kat (en andere dieren uiteraard) begint van binnen. Dat wil zeggen hoe beter zijn of haar weerstand is des te beter het dier allerlei ziektes, virussen en parasitaire aandoeningen buiten de deur kan houden. 

De darmflora is belangrijk voor de weerstand 

In de darmen begint de gezondheid. Des te meer goede bacteriën en enzymen hoe beter het is. Er zijn verschillende producten die de darmflora ondersteunen en ervoor kunnen zorgen dat de goede bacteriën zich volop kunnen vermenigvuldigen waardoor de algehele weerstand nog beter wordt. Denk hierbij aan probiotica en prebiotische producten. 

Luchtweg problemen en allergische klachten 

Door seizoensinvloeden kunnen er soms problemen met de luchtwegen of allergische klachten ontstaan. In de meeste gevallen is hier niets aan te doen en is het wachten tot er betere tijden aanbreken maar er zijn wel producten die ervoor kunnen zorgen dat de symptomen wat onderdrukt worden en de klachten verlicht worden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »