PUUR PUUR Echina Extra
PUUR Echina Extra €18,95

PUUR Echina Extra

€18,95
Niet op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

Echina Extra van Puur 

Verkrijgbaar in 50 ML / 100 ML

Geschikt voor:  Kat, Hond, Paard, Pony


Samenstelling: 

Extracten van Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa) en Rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Alcohol 31%.

Indicatie(s): 
Voor een goede weerstand, stimuleert het immuunsysteem. Voor de afvoer van afvalstoffen.

Eigenschappen per ingredient: 
» Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis) ondersteunt het immuunsysteem in herstelperiodes
» Echte guldenroede (Solidago virgaurea) heeft diuretische eigenschappen
» Kattenklauw (Uncaria tomentosa) werkt immuunversterkend
» Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) voor de weerstand. Bovendien stimuleert het de lymfecirculatie en werkt Echinacea anti-bacterieel

Verbetering van de weerstand en het immuunsysteem

Adviezen voor gebruik 
Langdurig gebruik is mogelijk (langer dan drie maanden) maar dan dient men om de 6 tot 8 weken een 'stopweek' in te lassen. Voor in- en uitwendig gebruik. Let op: voor uitwendig gebruik: dep de aangedane plek met -een verdunning van PUUR Echina extra in schoon (mineraal-)water (1:5), of gebruik PUUR Echina extra. Ervaring uit de praktijk leert dat in sommige gevallen kan worden volstaan met een lagere dosering dan zoals aangegeven op de bijsluiter. Ook wanneer dieren (te) heftig reageren kan worden begonnen met de helft van de aanbevolen dosering.

Dosering en toepassing: 
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.
De optimale dosering is: 2 - 3 x daags 

Hond > 25 kg 15 druppels
Hond 10 - 25 kg 10 druppels 
Hond < 10 kg 5 druppels 
Kat 3 druppels 

1 ml = 20 druppels 

Behandelingsduur 
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. 

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is. 

Bewaren: 
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje. 

Synergie en combinaties met andere producten:
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen. Het toevoegen van PUUR Vitaminen en MineralenPUUR Omega-3, en/of PUUR Probiotica zorgt voor bouwstoffen voor een goede weerstand, ook L-Lysine & B6 draagt hier aan bij.  Het toedienen van een product dat speciaal past bij het orgaansysteem, zoals  PUUR Sinus (voor gezonde luchtwegen) ondersteunt de werking van PUUR Echina extra. Door het gebruik van PUUR Drainage  zullen afvalstoffen worden afgevoerd waardoor het lichaam zich sneller kan herstellen. 

Contra-indicaties: 
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. 

Bijwerkingen: 
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »