Ozzles Dogfood blog .... nieuws en informatie over voeding en gezondheid

Natuurlijke bestrijding van vlooien en teken

Natuurlijke bestrijding van vlooien en teken

Honden en katten kunnen veel last hebben van vlooien, teken en andere insecten. Ozzles Dogfood heeft echter ook uitstekende middelen op natuurlijke basis om vlooien en teken te bestrijden en ter voorkoming dat ze je hond of kat besmetten. Van de chemische middelen kunnen sommige honden huid- of andere irritaties krijgen en dan is natuurlijke bestrijding en preventie een beter alternatief voor de gezondheid van hond of kat!

Het succesverhaal van Boris

Het succesverhaal van Boris

Het is altijd mooi om te horen dat het -weer- goed gaat met de viervoeter van een klant. Erna heeft haar ervaringen omtrent de gezondheid van haar 4-jarige Boxer Boris beschreven vanaf het moment dat hij in haar leven kwam tot het moment dat hij na diverse ingrijpende gezondheidsperikelen bij Ozzles Dogfood terecht kwam. Het hele verhaal lees je hieronder. Heb je ook behoefte om eens te bespreken of het wellicht -nog- beter kan met de voedingsaanpak van jouw hond, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Overgewicht bij honden; een zwaar probleem!

Overgewicht bij honden; een zwaar probleem!

Ook in Nederland lopen er veel honden rond die overgewicht hebben, wat serieuze gezondheidsproblemen op allerlei gebieden kan veroorzaken. Er zijn veel verschillende oorzaken van overgewicht bij honden, ook wel obesitas genoemd. Echter met de juiste aanpak is overgewicht goed te bestrijden wat de gezondheid en conditie van de hond goed zal doen. Dus heb je een hond die wellicht te zwaar is, lees dan gauw verder. Natuurlijk wil je ook dat je trouwe viervoeter een lang en gezond leven leidt, maar met overgewicht is de kans op uiteenlopende kwalen aanwezig. Wij van Ozzles Dogfood kunnen je in ieder geval helpen om je te zware hond op verantwoorde wijze af te laten vallen.

Diarree en spijsverteringsproblemen bij honden

Diarree en spijsverteringsproblemen bij honden

Iedere hondenbezitter kent de vervelende gevolgen als zijn hond problemen heeft met zijn maag of darmen. Dunne ontlasting, diarree, borrelende maag, braken, regelmatig overgeven etcetera kunnen er voor zorgen dat de hond zich erg ziek gaat voelen. Iedereen wil toch graag dat zijn hond gezond is en lekker in zijn vel zit. Dus je gaat ook niet elke keer als je hond diarree heeft naar de dierenarts want je hoopt dat het wel weer snel over zal zijn. Ozzles Dogfood heeft verschillende producten op natuurlijke basis die in iedere 'hondenapotheek' thuis horen waarmee de klachten meestal binnen enkele dagen weer over zijn. Lees daarom gauw verder!

Vis is gezond, ook voor kat & hond!

Vis is gezond, ook voor kat & hond!

Wanneer je een hond of kat hebt zal je er graag alles aan willen doen om het beestje een zo rijk mogelijk leven te geven. Eén van de belangrijkste onderdelen van het leven van een huisdier bestaat uit de voeding die hij of zij krijgt voorgeschoteld. Naast het reguliere voer die een gezonde basis moet vormen voor je trouwe viervoeter kan het interessant zijn om een leuk extraatje voor te schotelen. Het hoeft daarbij ook niet altijd om een gerecht met vlees te gaan, in tegendeel. Wat zou je er bijvoorbeeld van denken om je hond of kat een gezond gerechtje op basis van vis aan te bieden? Vis staat er om bekend bijzonder gezond te zijn waardoor het ongetwijfeld een meerwaarde zal betekenen voor je huisdier. Ben je ook op zoek naar lekkere en verse gerechtjes met vis voor je hond of kat? In dat geval ben je hier bij Ozzles Dogfood beslist aan het juiste adres!

Webwinkel Keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »