Ozzles Dogfood blog met nieuws en informatie over voeding en gezondheid voor hond en kat!

Kattenvoeding

Kattenvoeding Eten vormt de basis van gezondheid. In dit artikel worden de basisbeginselen van kattenvoeding uitgelegd alsmede waarom katten die vers of blikvoer eten een veel grotere kans op een optimale gezondheid hebben dan wanneer ze droge brokken te eten krijgen. Even nadenken over wat je je kat(ten) voert, kan op termijn voordelen opleveren en kan waarschijnlijk helpen om ernstige, pijnlijke, levensbedreigende en kostbare ziekten te voorkomen.

Voedsel allergie

Voedsel allergie Veel honden kampen met een of andere vorm van allergie of vertonen allergische klachten. Dit kan veroorzaakt worden door een allergie, zoals een voedselallergie, vlooienallergie, omgevingsallergie of contactallergie. In dit artikel leest u meer over allergieën bij honden en wat te doen zoals het toepassen van een eliminatiedieet bij vermeende voedselallergie.

Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels In het voorjaar wisselen honden van wintervacht naar zomervacht, en hebben soms last van pollen en stuifmeel en ontwikkelen daardoor allergische klachten of krijgen last van de luchtwegen. Er zijn hiervoor echter prima producten die uw hond kunnen helpen. In dit artikel leest u hier meer over!

Webwinkel Keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »