PUUR PUUR Digest voor een optimale spijsvertering
PUUR Digest voor een optimale spijsvertering €18,95

PUUR Digest voor een optimale spijsvertering

€18,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

PUUR Digest voor spijsvertering problemen| 100 gram

Bij diarree als gevolg van een virale of bacteriële infectie of door het eten van iets verkeerds, bij een verstoorde darmfunctie, bij een darmontsteking, bij obstipatie, preventief ten behoeve van een optimale darmfunctie. Ter ondersteuning bij chronische darmaandoeningen of allergische reacties

 

Geschikt voor:
hond, kat 


Samenstelling:
(per 3 gram)

2085 mg Psyllium Husk (Blond psylliumzaad), 626 mg Methylsulfonylmethaan
(MSM), 104 mg Bentonite, 60 mg N-Acetyl-Glucosamine, 8,1 mg Magnesium (als -citraat), Enterococcus
faecium en Fructo Oligo Sacchariden.

Voor goed functionerende darmen. Bij zowel dunne als te dikke ontlasting! 

Dosering:  2 x daags:

Hond > 25 kg   2x maatschep
Hond 10-25 kg  1,5x maatschep
Hond < 10 kg    1 maatschep
kat                   1  maatschep

1 maatschepje is ongeveer 3 gram.

Zorgt voor gezonde darmen bij kat en hond! 


Toediening:
 
Het kan eenvoudig door het voer worden gegeven, waarbij het het beste wat nat gemaakt kan worden zodat de hond of kat het er niet af kan blazen. Omdat PUUR Digest kruiden bevat zal het dier aan de smaak moeten wennen. Het beste kan dan ook begonnen worden met een kleine hoeveelheid welke samen met iets heel lekkers wordt gegeven.

Ook kan het vermengd worden met wat vocht en op iets lekkers worden gegeven. Als er verbetering optreedt kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is ongeveer de helft van de aangegeven dosering. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Kijk altijd wel goed naar uw dier, hoe deze er op reageert! 

Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater!

Duur van de behandeling

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ieder dier reageert verschillend op de genoemde dosering. De dosering luistert vrij nauwkeurig, kijk goed naar het gedrag van het dier. Bij onvoldoende resultaat de dosering langzaam verhogen. Wanneer het gewenste gedrag bereikt is kan gezocht worden naar een onderhoudsdosering, langzaam afbouwen tot ongeveer de helft van de aangegeven dagdosering.


Interacties en contra-indicaties:

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.
 


Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »