PUUR PUUR MSM voor soepele gewrichten en elastische huid
PUUR MSM voor soepele gewrichten en elastische huid €41,95

PUUR MSM voor soepele gewrichten en elastische huid

€41,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

PUUR MSM versterkt het bewegingsgestel 

Pot 150 gram | Geschikt voor hond en kat 

MSM staat voor methylsulfonylmethaan en is een bron van zwavel die van nature in het lichaam voorkomt, maar niet zelf door het lichaam aangemaakt kan worden. 

Voor ondersteuning van gewrichten en de huid 

 

Samenstelling: per 10 gram
100% methylsulfonylmethaan 99,8% zuiver bevat 3,4 gram organische zwavel. 

Indicatie(s): 
Ondersteuning van gewrichten, kraakbeen, spieren, pezen en banden. Helpt de elasticiteit van de ouder wordende huid. 

Dosering en toepassing: 

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.
De optimale dosering is 1 - 2 x daags: 

Hond > 25 kg   2 gram
Hond 10-25 kg  1 gram 
Hond / kat < 10 kg  1/2 gram
Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. 

Toediening 
PUUR MSM kan eenvoudig door het voer gegeven worden. Om te voorkomen dat het uit de voerbak geblazen wordt, kan het bevochtigd worden. Goede kwalitatief hoogwaardige voeding draagt tevens bij aan de algehele conditie van hond en kat. 


Behandelingsduur 
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. 

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. 

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als daartoe aanleiding is. 

Bewaren 
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking. 


Contra-indicaties 
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Toelichting: 
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »