Krokante oftewel geëxtrudeerde hondenbrokken zonder granen

10
Brokken voor honden zijn er in veel verschillende smaken en soorten. Krokante brokken of te wel geëxtrudeerd droogvoer is luchtiger en heeft een groter volume dan geperste brokken. Waar je hond het beste op doet is een kwestie van uitproberen en verschil
Lees meer
Sorteren op:

Krokante 'geëxtrudeerde' hondenbrokken 

Droogvoer voor de hond is er in 2 verschillende soorten, waarbij een verschil gemaakt wordt in de bereidingswijzen. De geëxtrudeerde brok is krokanter en heeft daardoor een luchtiger structuur. De vertering van een krokante brok is ook anders dan de geperste brok. 

Brokken zijn er in geperste en krokante variant 

Hondenvoer in de vorm van droge brokken zijn ook graanvrij & glutenvrij te verkrijgen in diverse verschillende soorten en smaken. Voor pups zijn er brokjes en voor volwassen honden is er ook veel keuze in natuurlijke samenstellingen. 

Graanvrij, glutenvrij of met granen kiezen? 

Als je hond een allergie heeft waarbij hij geen tarwe of andere granen kan verdragen kun je beter kiezen voor een hondenbrok waarbij er geen granen zijn toegevoegd. De zetmeel component welke nodig is om een brokje te kunnen maken bestaat dan vaak uit erwten, zoete aardappel of een grassoort, zoals sorghum of amarant. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »