DARF

10
Sorteren op:

DARF is producent van kant-en-klaar vers vlees (KVV) voor honden en katten welke geproduceerd zijn van eerlijke grondstoffen die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. De grondstoffen worden uitsluitend betrokken van De Groene Weg slagerij of hun partners. DARF is in 2007 ontwikkeld door de eigenaren van Biologische Slagerij de Groene Weg uit Amersfoort. Het werd ontwikkeld omdat een van hun eigen honden problemen ondervond in de vorm van jeuk en allergieën en die terug te voeren waren op de voeding die uit brokken bestond. Na een grondige studie naar het voeren van vers vlees, hebben ze besloten dit zelf te gaan maken uit de grondstoffen uit hun eigen slagerij, volgens het BARF principe.   

De basis van de DARF KVV mixen is het BARF voerprincipe waarbij de verhoudingen tussen spiervlees, orgaanvlees en vleesbotten/karkas in goede balans zijn waardoor er geen tekorten ontstaan. 

DARF voegt er geen premix aan toe of andere toevoegingen omdat er volgens het BARF principe op deze wijze voldoende vitaminen en mineralen binnen zouden moeten komen, waardoor er van een compleet vers vlees maaltijd voor hond en kat kan worden gesproken. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »