De Groene Os

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

De Groene Os is een duurzaam bedrijf dat met hart en ziel gezondheidsproducten ontwikkelt en produceert voor dieren. Wij maken onze producten voor dierenbezitters die het welzijn van hun dier met natuurlijke middelen willen ondersteunen en die daarin alleen genoegen nemen met de beste kwaliteit.

Al onze producten worden gemaakt vanuit een natuurgeneeskundige visie. Dat wil zeggen dat de producten niet alleen een werking hebben op de aandoening, maar ook op de achterliggende (fysieke en mentale) oorzaken.

De natuurlijke bestanddelen van onze producten zijn geproduceerd volgens de GMP (Good Manufacturing Practices)-richtlijnen voor de farmaceutische industrie. Alle grondstoffen worden gecontroleerd en geanalyseerd op zuiverheid en effectiviteit.

Onze grondstoffen zijn niet blootgesteld aan negatieve invloeden zoals kunstmest, luchtvervuiling of genetische manipulatie en wij gebruiken geen grondstoffen van een slechte oogst of teelt. In ons productieproces weren wij zo veel mogelijk allergenen.

De Groene Os biedt u een compleet assortiment aanvullende diervoeders in de vorm van kruiden, kruidentincturen, poeders en voedingssupplementen. Daarnaast hebben wij ook uitwendige verzorgingsproducten.

De Groene Os, Oerkracht uit de natuur

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »