Hov-Hov Dog Bakery

6
Sorteren op:

Hov-Hov Dog Bakery specialist in natuurlijke koekjes voor honden! 

Het is niet gemakkelijk om lekkere hondensnacks te vinden die ook nog eens gezond zijn én gemaakt zijn van pure, natuurlijke ingrediënten. Dat ondervonden ook de oprichters van Hov- Hov Bakery, dus besloten ze om er dan maar zelf te gaan maken! Het begon allemaal met het maken van treats voor hun eigen Boston Terrier Bilbi, maar al snel hoorden ook andere hondenbaasjes over die lekkere & gezonde snacks. Meer en meer mensen kregen interesse en keken er naar uit hun eigen vierpotige vrienden ook te verwennen met deze heerlijke, guilt-free treats. Wat volgde was het oprichten van een heuse hondenbakkerij in Slovenië, waar hondenbaasjes graag langskomen voor verse en gezonde hondensnacks die bijdragen tot een gezonder én langer leven van de hond. Ondertussen heeft Hov-Hov Dog Bakery al vestigingen ver buiten Slovenië en werken ze samen met grote distributeurs. De focus ligt momenteel op producten voor honden met specifieke behoeften, zoals honden met allergieën en hondjes op dieet.

De voeding filosofie van Hov-Hov De Dog Bakery 

Alle producten van Hov-Hov Dog Bakery zijn bedoeld om uw trouwe viervoeter een gezond én lang leven te geven, wat hij meer dan wie dan ook verdient! De dog treats zijn niet alleen 100% natuurlijk (dus geen bewaarmiddelen of toegevoegde kleur- en smaakstoffen), ze bevatten ook geen toegevoegde suikers en zout, geen gluten, en zijn heel laag in calorieën. Zo kunnen we onze favoriete buddy nu en dan eens lekker verwennen, en ervoor zorgen dat hij tegelijk fit blijft! Daarnaast bevatten de producten enkel écht vlees en heel veel groenten van lokale origine.

Hov-Hov Dog Bakery staat voor;

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »