Meat Love

2
Sorteren op:

MeatLove

Meatlove is een kwalitatief hoogwaardig merk uit Duitsland. gestoomde worsten geproduceerd in Duitsland. MeatLove gebruikt voor de productie van haar voeding uitsluitend vlees van slagers kwaliteit. Meatlove heeft zowel complete gestoomde voedingen in haar assortiment als ook zeer handige en aantrekkelijke worstjes speciaal voor de training van honden gemaakt. 

In de Duitse deelstaat Beieren, niet ver van de Oostenrijkse grens worden de producten van Meatlove gemaakt. Alleen de beste grondstoffen welke voor menselijke consumptie geschikt zijn worden gebruikt. Alleen grondstoffen die 100% afkomstig zijn van voedselproductie worden gebruikt.  Alle  ingrediënten in de producten van Meatlove worden volledig gedeclareerd om zo de voedingsbewuste huisdiereigenaar 100% transparantie te bieden.

Of het nu gaat om vlees, plantaardige producten of kruiden; bij Meatlove zorgen we ervoor dat de grondstoffen bijna altijd afkomstig zijn van lokale boerderijen uit de regio. Zo zorgt MeatLove ervoor dat er alleen vers en nooit voorbewerkt vlees wordt gebruikt, afkomstig van kleinschalige regionale slachthuizen en pluimveebedrijven.

FUEL, Pussy Deluxe en Steakhouse zijn submerken van MeatLove, elk met een specifieke filosofie of doelgroep.

Meatlove staat voor Duitse kwaliteit hondenvoeding! 

  • Zachtjes gestoomd in de verpakking zodat voedingsstoffen goed bewaard blijven
  • Ecologisch verantwoorde BPA-vrije verpakkingen
  • Volledig natuurlijk zonder smaak-, geur- of kleurstoffen
  • Géén voorbehandeld vlees, altijd vers
  • Vlees afkomstig van lokale boerderijen uit een regio met prachtige uitgestrekte natuur
  • Soorteigen voeding gebaseerd op de voedingsbehoeften van carnivoren
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »