Náttúra

0
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Over Náttúra


Onze huisdieren zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Onze honden en katten leven als volwaardige leden mee in onze gezinnen. 

OPTIMALE GEZONDHEID VAN ONS HUISDIER

De laatste jaren merken we dat honden steeds vaker ziek worden in onze westerse wereld. Ziektepatronen zoals obesitas en kanker komen steeds vaker voor. Omdat we vaak in IJsland waren, kwamen we ook in contact met de mensen aldaar en hun honden. De ziekte verschijnselen bij honden en katten die wij kennen waren daar bijna volledig onbekend.

We vroegen ons af of wellicht hun dierenartsen dan beter zijn dan de onze of doen we hier alles verkeerd dan? We hebben vooral gekeken naar het voedingspatroon van de honden en deze vergeleken. Er zijn ondertussen talloze studies naar verricht. 

NATUUR ALS INSPIRATIE EN BASIS VOOR ONZE PRODUCTEN


Het magische woord in IJsland was "Náttúra"  "zoals de natuur" Nauwelijks industrieel geproduceerd voedsel werd er gegeven aan honden en katten maar veel van de tafel, dus restjes, vlees, vis. Zoals het vroeger ook bij ons was. 

Wij willen daar ook rekening mee houden!  De manier van produceren, kwaliteit van de grondstoffen. De zuiverheid van de IJslandse natuur moet ook worden weerspiegeld in onze producten. Als "náttúra" erop staat, zit "náttúra" erin. De natuur is het beste dieet, ook voor uw hond.

Is dit revolutionair te noemen? Nee, zeker niet. Het gaan alleen om kwaliteit! 

Nattura staat voor een nieuw tijdperk in hondenvoeding.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »