Primeval

2
Sorteren op:

PrimeVal heeft een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit.

Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten die speciaal ontwikkeld zijn voor honden, (sport)paarden en fokmerries! De PrimeVal producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alle producten voor paarden zijn natuurlijk en gegarandeerd vrij van dopinggerelateerde contaminanten!

Breed scala
Het Gelatinaat is ons best verkopende product. Met de verkoop hiervan voor honden en paarden zijn wij in het begin van deze eeuw dan ook begonnen. Inmiddels is onze productlijn uitgebreid met andere veel gevraagde supplementen die de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij honden en paarden voorkomen en herstellen. Onze producten worden ontwikkeld in zeer nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde dierenartsen.
Alle PrimeVal producten zijn zowel preventief als indicatief toe te dienen. Dat betekent dat u het product bij bepaalde klachten aan het dier kunt voeren om deze klachten te verminderen dan wel te laten verdwijnen. Maar u kunt ook in een lagere dosering de producten aan uw dier voeren om deze klachten te voorkomen. Bij honden zijn veel gezondheidsproblemen vaak rasgerelateerd. Vooral dan kunnen de producten van PrimeVal een uitstekende toevoeging zijn!

Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »