PUUR PUUR L-Lysine
PUUR L-Lysine €12,95

PUUR L-Lysine

€12,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

PUUR L-Lysine voor een betere weerstand 

Pot 50 gram 

 

Gezondheid is de balans tussen belasting en belastbaarheid. Een goede weerstand houdt deze balans in evenwicht en vormt de basis van een goede gezondheid.

‘Weerstand’ is de mate waarin het lichaam van een organisme in staat is om ziekteverwekkers te herkennen en uit te schakelen. Deze kunnen via de voeding, door de lucht of door contact met andere dieren het lichaam binnendringen. 

Ondersteuning van de weerstand en het afweersysteem. Helpt tijdens herstelperiodes. 

Geschikt voor: Kat, Hond

Samenstelling: per 1 gram
935 mg L-Lysine, 9,34 mg magnesium, 5,6 mg Vitamine B-6

Indicatie(s): 
Stimuleert het immuunsysteem. Versnelt het herstel na ziekte. Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Verhoogt de vitaliteit.

Dosering en toepassing: 

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.
De optimale dosering is 1 - 2 x daags: 

Hond > 25 kg   1 maatschep
Hond 10-25 kg 1/2 maatschep
Hond < 10 kg    1/4 maatschep

  • Kat (acuut)       1 maatschep
  • Kat (chronisch) 1/2 maatschep


1 maatschep bevat circa 1 gram. 

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. 

Toediening 
Bij voorkeur rechtstreeks in de bek geven met een spuitje door het poeder op te lossen in beetje water. Liever niet tegelijk geven met dierlijke eiwitten, omdat de werking dan vermindert. Het kan echter wel door het voer gegeven worden, maar dan kan de werking wat langer op zich laten wachten. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. 


Behandelingsduur 
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. 

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. 

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als daartoe aanleiding is. 

Bewaren 
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking. 


Contra-indicaties 
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Toelichting: 
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »