Ozzlesdogfood  Gedroogde sprotjes als gezonde snack voor hond of kat
Gedroogde sprotjes als gezonde snack voor hond of kat €4,95

Gedroogde sprotjes als gezonde snack voor hond of kat

€4,95
Op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

Sprotjes gedroogd, (h)eerlijke snack  van 100% vette vis! 

Verpakt in zakje van 150 gram. 

Sprot (Sprattus sprattus) is een vis van de familie van de Haringen (Clupeidae). De gedroogde sprotjes zijn ongeveer 10-12 cm lang, eenvoudig in kleinere stukjes te knippen als trainer of gewoon in zijn geheel geven als een ware gezonde traktatie voor hond en kat! 

Vette vis is gezond!  Rijke bron van omega vetzuren 

De sprot als voedsel:
Sprot wordt in de visindustrie onder andere verwerkt tot conserven. Ze worden ook warm (kielersprot) gegeten of gerookt. Andere benamingen zijn Noorse sardien of schardijn.


Voorkomen/vangst:

De sprot komt voor langs de Atlantische kusten, van Noord-Marokko tot aan Scandinavië. Ook is de vis te vinden in de Noordzee, de Middellandse Zee en de Zwarte Zee. De sprotten leven in scholen tot op een diepte van 150 meter (de pelagische zone).


Uiterlijk:
De rug is blauwgroen, de flanken zilverkleurig. De buikvinnen staan vóór het begin van de rugvin. Ze meten in het algemeen rond de 10 cm, de maximale lengte is 17 cm. Ze zijn van haring te onderscheiden door de gezaagde scherpe kiel voor de aarsvin, maar ook de positie van de buikvin ten opzichte van de rugvin verschilt.

Voer je hond minimaal 1x per week vette vis!

Verpakt in zakjes van 100 gram 

Zorg altijd voor voldoende vers water voor je hond(en)! 

Reviews
10 / 10
[email protected] 11 April 2022

Deze sprotjes zijn super! Ik knip ze in twee stukken, sorry vis, en neem ze mee tijdens de wandelingen. Heb je een hond, zoals ik, die het liefst dol enthousiast op elke hond springt? Dan zijn deze sprotjes een super bliksemafleider! Ik heb nog nooit mee gemaakt dat het niet werkte. Vooral als je een wat grotere hond hebt is dit ideaal omdat ook een helft nog een aanzienlijk stuk is om vast te houden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »