PUUR PUUR Drainage / Detoxi
PUUR Drainage / Detoxi €15,95

PUUR Drainage / Detoxi

€15,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

PUUR Drainage / PUUR Detoxi

Geschikt voor: Mens, Kat, Hond, Paard, Pony


Indicatie(s):
 
Als halfjaarlijkse reiniging. Na of bij het (langdurig) gebruik van medicijnen. Bij een verstoord immuunsysteem. Na narcose. Alle dieren worden belast met afvalstoffen uit de lucht, het water, voeding en soms medicatie. PUUR Drainage stimuleert blaas en nieren, de spijsverteringsfunctie en de werking van het lymfestelsel, het zorgt ervoor dat het lichaam aan het werk gezet wordt om aanwezige afvalstoffen sneller uit te scheiden en versterkt het immuunsysteem.

Samenstelling: 
Extracten van Artisjok, Asperge, Berendruif, Berk, Canadese geelwortel, Driekleurig viooltje, Duizendguldenkruid, Grote engelwortel, Grote klis, Guldenroede, Heermoes, Javaanse kurkumawortel, Jeneverboom, Kattenklauw, Kattensnor, Kleefkruid, Mariadistel, Paardenbloem, Rozemarijn en Zwarte bes. Verdunde extracten van Vrouwenmantel, Zuurbes en Stinkende gouwe. Alcohol 35% v/v. 

Als reinigingskuur, na medicijn gebruik en bij verstoord immuunsysteem

Dosering:  
1 ml = 20 druppels
2 - 3 x daags toedienen 

  • Hond >25 kg    15 druppels
  • Hond 10 -25 kg 10 druppels
  • Hond < 10 kg    5 druppels
  • Kat                   3 druppels

Goed schudden voor gebruik


Wanneer er met de behandeling wordt gestart kan er soms een (lichte) verergering van de klachten optreden. Het dier reageert dus goed op het product. Als de klachten te ernstig toenemen dan de dosering aanzienlijk verminderen of even tijdelijk stoppen, waarna er weer rustig opgebouwen kan worden. 

Als er een duidelijk verbetering optreedt kan er na enige tijd overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dosering ten gunste van het onderhoud kan de helft zijn van wat er op de verpakking aangegeven staat. Kijk echter altijd goed naar de reactie van het dier. Soms kan in het begin een hoge dosering wenselijk zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Puur Drainage kan echter veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Bij verbetering kan de dosering verlaagd worden tot een zo laag mogelijke dosering. 

Adviezen voor gebruik 
Wanneer PUUR Drainage wordt gegeven als reinigingskuur is de duur van de behandeling gemiddeld 4 weken. Er wordt geadviseerd om twee keer per jaar een reinigingskuur te geven. Ter ondersteuning bij een verstoord immuunsysteem, chronische ontstekingen of na aandoeningen waarbij veel afval- en gifstoffen circuleren kan PUUR Drainage langer worden ingezet. Wanneer dit product langere tijd wordt gegeven is het raadzaam om na 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »