PUUR PUUR Schijnzwanger / Psuedopregnancy
PUUR Schijnzwanger / Psuedopregnancy €18,95

PUUR Schijnzwanger / Psuedopregnancy

€18,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
  • 1-2 dagen
Informatie

PUUR Schijnzwanger / Pseudopregnancy 

Bij wisselende stemmingen en ongemakken tijdens en na de loopsheid/cyclus


Samenstelling:

Extracten van echte salie (Salvia officinalis) en haver (Avena sativa). Verdund extract van duivelsdrek (Asa foetida). Alcohol 29% v/v. 

Indicatie(s): 
Voor een optimale hormoonhuishouding van de teef en om verschillende soorten schijnzwangergedrag tegen te gaan.
Hoewel veel van onze honden qua uiterlijk weinig gelijkenis meer vertonen met de wilde wolf is de essentie van veel hondengedrag hetzelfde gebleven als dat van hun wilde voorvaderen. Een van deze erfenissen is dat veel moderne huishonden, ook al leven ze niet in een roedel en is er geen alphateef om te helpen met zogen (het oorspronkelijke doel van schijndracht in de wolvenroedel), hetzelfde schijnzwangere gedrag vertonen. 
Vaak is als eerste waar te nemen dat teven zich vanaf de loopsheid anders gaan gedragen. Bij dieren die bevrucht zijn begint van af die periode de progesteronspiegel te stijgen, bij onbevruchte schijnzwangere teven gebeurt hetzelfde. Na de bevalling daalt deze progesteronspiegel weer en zorgt het hormoon prolactine ervoor dat de melkproductie op gang komt. Dit hormoon is ook van invloed op het gedrag van teven. 
Veel schijnzwangere teven trekken zich graag terug, of willen zelfs een holletje maken, worden snauwerig, eten minder goed en willen minder graag naar buiten. Weer andere teven worden tot vervelends toe aanhankelijk, of erg pieperig. 
Sommige teven gaan zelfs op zoek naar surrogaatkinders en slepen alles dat door kan gaan voor een pup, bijvoorbeeld sokken, pantoffels of speeltjes, mee naar hun ‘nest’. Schijnzwangerschap kan een erg onprettige periode zijn, zowel voor de teef als voor de baas. PUUR schijnzwanger normaliseert het afwijkende gedrag van de teef gedurende deze periode.

Eigenschappen per ingrediënt: 
Echte salie (Salvia officinalis) vermindert melkklierpakketten. 
Haver (Avena sativa) werkt ontspannend bij innerlijke onrust. 
Duivelsdrek (Asa foetida) rustgevend en helpt bij wisselende stemmingen. Is gunstig voor een goede geestelijke balans.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »