PUUR PUUR Spondy
PUUR Spondy €18,95

PUUR Spondy

€18,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
 • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
 • Echte winkel in Biddinghuizen!
 • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

PUUR Spondy bij bewegingsproblemen | 50 ml 

 

Spondy van PUUR kan ingezet worden bij problemen met de achterhand. Het is tevens goed voor de rug, en zorgt voor soepele beweging. Het geeft verlichting bij pijnklachten. 

PUUR Spondy bestaat uit een kruidenmengsel van Javaanse Kurkumawortel, Echte Guldenroede, Duivelsklauw en Kattensnor. 

Ingrediënten:  

 • Javaanse Kurkumawortel (Curcuma Xanthorrhiza) zorgt voor behoud van gezonde cellen en weefsels en een soepele beweging. Geeft verlichting bij pijn. 
 • Echte Guldenroede (Solidago Virgaurea) heeft een verlichtende werking, werkt ontspannend en is goed voor de bloeddruk. Het bevordert een soepele beweging en voert afvalstoffen af. Solidago extract stimuleert de nierfunctie en helpt verlies van eiwit via de urine tegen te gaan. 
 • Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens) bevat stoffen (iridoide glycosiden en fenolzuren) welke zeer sterk remmend werken t.a.v. ontstekingen en pijnstillend werken. Het heeft bovendien een positieven invloedi op de aanwas van nieuw bot bij Spondylose in het van de rug dat vlakboven de borstholte en de buik ligt. In het algemeen heeft duivelsklauw een gunstig effect op spondylose en op stijfheid en pijn van het knie- en heupgewricht vooral bij het opstaan, wat duidt op artrose. Met plumbum metallicum en Strychninum nitricum is het een beproefd spondylose-middel. Plumbum metallicum past bij achterhandslapte als gevolg van een zenuwgeleidingsstoornis in het ruggemerg, ook door spondylose. Kenmerkend is de zeer duidelijke atrofie van de achterhandspieren. Atrofie betekent het verschrompelen of afsterven van een orgaan door een tekort aan stoffen die de cellen nodig hebben.  (Bron A. Westerhuis - Hond & Homeopathie) 
 • Kattensnor (Orthosiphon Stamineus) heeft een diuretische (vocht afdrijvende) werking en is dus goed voor de nieren en de blaas. De plant groeit in Z.O. Azie, australie, Afrika en in tropisch Amerika. Het groeit het liefst op vochtige, schaduwrijke plaatsen. Het blad lijkt op pepermunt en de meeldraden de rode of blauwwitte bloemen zijn karakteristiek en lijken op een kattensnor, vandaar dus de naam. 

 

Dosering:  2 x daags 

 • Hond 10-15 druppels
 • Kat  5-10 druppels
 • 1 ML = 20 druppels 

 

Toediening: Kan rechtstreeks in de bek gegeven worden via een spuitje, eventueel verdund met water. Mocht dit problemen geven dan kan het op / met iets lekkers gegeven worden. Bij voorkeur NIET tegelijk met de maaltijd geven, omdat het dan minder goed opgenomen wordt. 

Duur van de behandeling:  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is. Bijwerkingen zijn niet bekend. Bij dracht of lactatie altijd eerst overleggen met de dierenarts. 

Bewaren: Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket of op het doosje.

 

 

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »