Primeval Primeval Puppy Gelatinaat | Een must voor pups!!
Primeval Puppy Gelatinaat | Een must voor pups!! €24,95

Primeval Puppy Gelatinaat | Een must voor pups!!

€24,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Ontstaan uit jarenlange ervaring!
  • Echte winkel in Biddinghuizen!
  • Maandelijkse diepvries levering door heel NL!
Informatie

Primeval Puppy Gelatinaat voor stevige botten en skelet 

Emmertje 350 gram (45 maatschepjes)

Voor de opbouw van het kraakbeen in de gewrichten
NOW EVEN BETTER, FORTIGEL® INSIDE!


Uitgebreide informatie:

Het skelet van een puppy moet zich in korte tijd ontwikkelen. Vooral bij de grotere, snelgroeiende hondenrassen vraagt dit veel van het lichaam. Verschillende factoren hebben invloed op de ontwikkeling van het skelet, zoals genetische aanleg en training. Maar ook voeding heeft hier invloed op. Het is daarom van belang dat de voeding van de pup voldoet aan de specifieke behoeften van de hond in de groei. In deze eerste periode in het hondenleven is er vraag naar voldoende essentiële aminozuren. Als aan deze behoefte wordt voldaan kan kraakbeen en bot zich optimaal ontwikkelen.

PrimeVal Puppy Gelatinaat is een uniek voedingssupplement voor de gewrichten van uw opgroeiende pup tot tenminste één jaar. PrimeVal Puppy Gelatinaat zorgt ervoor dat er tijdens de groei voldoende essentiële bouwstoffen aanwezig zijn voor een goede bot- en kraakbeenontwikkeling, maar ook voor de opbouw van stevige gewrichtskapsels, banden en pezen. PrimeVal Puppy Gelatinaat heeft een speciale samenstelling waaraan geen calcium is toegevoegd.

 

Voor gezonde botten, gewrichten, pezen en banden van uw opgroeiende pup

Voordelen op een rij:
» Speciale samenstelling voor de opgroeiende pup
» Voor een goede bot- en kraakbeenontwikkeling
» Voor (het behoud van) soepele gewrichten
» Voor de smering van de gewrichten
» Goed voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen (in de gewrichten)
» Ondersteunt de aanmaak van gewrichtsvloeistof
» Verstevigt de botten, banden en pezen


Samenstelling:

Collageenhydrolysaat, aroma, collageen type II.


Gebruik:

PrimeVal Puppy Gelatinaat kunt u eenvoudig toevoegen aan het voer van uw hond vanaf een leeftijd van acht weken. De hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht van uw hond.


Lichaamsgewicht puppy:

Dosering per dag:
tussen 5-15 kg 1/2 maatschepje
tussen 15-30 kg 1 maatschepje
tussen 30-40 kg 2 maatschepjes
vanaf 40 kg 3 maatschepjes

U kunt het gemakkelijk door het voer (vers, diner of brokken) mengen. Bij droge brokken aanlengen met water of olie.


Waarschuwing:

PrimeVal Puppy Gelatinaat is speciaal ontwikkeld voor de opgroeiende pup. Bij een leeftijd vanaf één jaar is er PrimeVal Gelatinaat voor de hond, welke een andere samenstelling kent. Puppy's hebben andere voedingswensen dan volwassen honden. Om deze reden heeft PrimeVal Puppy Gelatinaat een aangepaste samenstelling zonder calcium, magnesium en ijzer. Verder zijn er zijn geen vulstoffen en/of suikers toegevoegd aan PrimeVal Puppy Gelatinaat.
 

Puppy gelatinaat Veelgestelde vragen:

Wat is FORTIGEL®?
PrimeVal Gelatinaat® is nu nog werkzamer. Nieuwe onderzoeken hebben geleid tot een product met een betere opneembaarheid van de peptideketens. Deze bio-actieve vorm FORTIGEL® wordt vanaf heden in al onze Gelatinaat® producten verwerkt. FORTIGEL® wordt sneller geabsorbeerd vanuit het spijsverteringskanaal naar de bloedbaan. De peptidenketens blijven bij absorptie nu nog beter intact.
FORTIGEL® wordt vrijwel volledig opgenomen. Binnen 12 uur is 95% van het ingenomen Gelatinaat geabsorbeerd.
De werking van FORTIGEL® is uitgebreid bestudeerd en gedocumenteerd. Het gunstige effect van FORTIGEL® op de gewrichten wordt bevestigd in verschillende, gerandomiseerde en placebogecontroleerde studies.


Waarom PrimeVal Puppy Gelatinaat?
PrimeVal Puppy Gelatinaat is afgeleid van het succesvolle product PrimeVal Gelatinaat voor volwassen honden. Het heeft een speciale samenstelling waaraan geen calcium is toegevoegd. Jonge honden in de groei, zijn nog niet in staat om de calciumopname in de darm voldoende goed te reguleren waardoor er een ongewenst teveel in het lichaam kan worden opgenomen.


Hoe werkt PrimeVal Puppy Gelatinaat?
PrimeVal Puppy Gelatinaat is een uniek voedingssupplement voor de gewrichten van uw opgroeiende pup tot tenminste één jaar. PrimeVal Puppy Gelatinaat heeft een speciale samenstelling waaraan geen calcium is toegevoegd. PrimeVal Puppy Gelatinaat zorgt ervoor dat er tijdens de groei voldoende essentiële bouwstoffen aanwezig zijn voor een goede bot- en kraakbeenontwikkeling, maar ook voor de opbouw van stevige gewrichtskapsels, banden en pezen.


Heeft PrimeVal Puppy Gelatinaat nog zin als mijn opgroeiende pup al last heeft van klachten?
Ja, PrimeVal Puppy Gelatinaat is zowel preventief als indicatief, het is een uniek voedingssupplement voor de gewrichten van uw opgroeiende pup. PrimeVal Puppy Gelatinaat zorgt ervoor dat er tijdens de groei voldoende essentiële bouwstoffen aanwezig zijn voor een goede bot- en kraakbeenontwikkeling, maar ook voor de opbouw van stevige gewrichtskapsels, banden en pezen. Dus ook als er reeds klachten zijn biedt PrimeVal Puppy Gelatinaat uitkomst.


Kan ik mijn pup dezelfde Gelatinaat geven als mijn oudere hond?
Nee, voor pups is er een speciale samenstelling zonder calcium en magnesium.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de site van Primeval! 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »