Welkom!

Welkom!

Welkom op de blog van Ozzles Dogfood. Hier leest u hoe Ozzles Dogfood is ontstaan en wat u allemaal kunt verwachten in de toekomst van ons.

Welkom op de blog van Ozzles Dogfood! 


Wij zullen regelmatig nieuws, informatie en wetenswaardigheden publiceren die voor u als hondenbezitter wellicht waardevolle informatie kunnen bevatten.  Over hondenvoeding wordt zoveel geschreven en er zijn zoveel verschillende meningen over, dat het niet vreemd is dat je door de bomen het bos niet meer zit. 

Vanuit onze achtergrond als jarenlange hondenbezitter, fokker en kennel eigenaar hebben we in de loop der jaren heel veel ervaring opgedaan met diverse verschillende manieren van voeden van brokvoeding naar vers vlees KVV en BARF voeding voor onze honden en onze pups.  

Ruim 5 jaar geleden ondervonden we veel problemem met onze oudste hond Binky. Hij was toen 7 jaar oud en ondervond veel problemen met zijn gezondheid. Alleen symptoon (pijn) bestrijding was niet aan ons besteed, waardoor er na het inwinnen van veel informatie besloten is om het op de natuurlijke manier te gaan doen. Onder ander met natuurlijke supplementen (Primeval Gelatinaat) voor de problemen met het bewegingsgestel knapte Binky zienderogen op en begon het allemaal een heel stuk soepeler te gaan.
Zijn maag-darm en spijsverterings problemen werden aangepakt door over te stappen op vers voeding, dus KVV (kant-en-klaar vers vlees) in plaats van brokvoeding.

Wat een verschil uiteindelijk. We zijn nu 5 jaar verder en hij is nog in topconditie. Wel een stuk grijzer natuurlijk maar voor de rest doet het hij nog goed mee met de rest!

Vanaf het moment dat we hem zienderogen zagen opknappen, niet meer naar de dierenarts hoefden voor allerhande problemen, zijn we op de ingeslagen weg verder gegaan en dit is uiteindelijk geresulteerd in de start in 2014 van Ozzles Dogfood - Natuurlijk Gezond Hondenvoer!   


Webwinkel Keur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »